Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Βέλβα Μητροπούλου: Ο Φαρμάκης… της Πάτρας!

Βέλβα Μητροπούλου: Ο Φαρμάκης… της Πάτρας!

Στα έργα που φέρουν τη σφραγίδα του Νεκτάριου Φαρμάκη αναφέρεται η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό "Μπροστά για Όλους"

Στα έργα που φέρουν τη σφραγίδα της περιφερειακής αρχής και του εκ νέου υποψηφίου περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, αναφέρεται η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό "Μπροστά για Όλους" Βέλβα (Μαρία Βελούδω) Μητροπούλου. 

Αναλυτικά, αναφέρει:

"Ανάπλαση «Λαδόπουλου», παραλιακό μέτωπο, κολυμβητήριο Αγυιάς.

Τρία έργα που η Πάτρα συζητάει χρόνια και χρόνια. Τρεις παρεμβάσεις που αλλάζουν την εικόνα της αχαϊκής πρωτεύουσας, της προσφέρουν νέα πνοή και δημιουργούν νέα εξωστρέφεια και νέα «ζωή».

Και τα τρία αυτά έργα, φέρουν τη «σφραγίδα» της περιφερειακής Αρχής του Νεκτάριου Φαρμάκη!

Τυχαίο;

Καθόλου.

Γιατί είναι η περιφερειακή αρχή που δούλεψε επί της ουσίας και όχι στα λόγια. 

Γιατί είναι η περιφερειακή αρχή που πραγματικά ενδιαφέρθηκε για την Πάτρα, όπως και για τις άλλες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Αλλά και γιατί είναι η περιφερειακή Αρχή που δεν κρύφτηκε πίσω από τυπικές αρμοδιότητες, αλλά «έβαλε πλάτη» για να γίνουν πράξη ακόμα και όσα υπήρχαν ως όραμα και για τα οποία δεν είχε την τυπική ή ουσιαστική ευθύνη.

Γιατί, ας πούμε, ότι η ανάπλαση του «Λαδόπουλου» είναι ένα έργο που αφορά και την Περιφέρεια, ένα έργο που είχε ήδη συμφωνηθεί να γίνει μεταξύ του Δήμου της Πάτρας και της προηγούμενης περιφερειακής Αρχής, έστω και αν δεν είχε ουσιαστική βάση υλοποίησης (την οποία διαμόρφωσε φυσικά η περιφερειακή αρχή του Νεκτάριου Φαρμάκη).

Το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας όμως και το κολυμβητήριο της Αγυιάς, δεν ανήκαν στις τυπικές αρμοδιότητες της Περιφέρειας. Γιατί να τα «χρεωθεί» η περιφερειακή Αρχή του Φαρμάκη και να… μπλέξει;

Ευτυχώς για την Πάτρα, ευτυχώς για όλη τη Δυτική Ελλάδα, υπάρχει ένας Περιφερειάρχης που δεν σκέφτεται έτσι. Ένας άνθρωπος που δεν λογαριάζει το πολιτικό κόστος, παρά μόνο το όφελος που θα έχει κάθε πόλη, κάθε Δήμος.

Ευτυχώς που ο Νεκτάριος Φαρμάκης είναι ένας πολιτικός της σύγχρονης εποχής, ένας άνθρωπος που σηκώνει τα «καυτά κάρβουνα» στα χέρια του.

Είναι τιμή και μεγάλο «σχολείο» για μένα, να είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του και ακόμα μεγαλύτερη, να καταφέρω να εργαστώ κοντά του για ακόμα πιο πολλά έργα στην Πάτρα και στην Αχαΐα.".

 * Η Βέλβα (Μαρία - Βελούδω) Μητροπούλου είναι χειρουργός οδοντίατρος και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αχαΐας με τον συνδυασμό «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις