Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Θρήνος για τον 32χρονο πατέρα δύο παιδών που κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα

Ηλεία: Θρήνος για τον 32χρονο πατέρα δύο...

Ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του, όταν χτυπήθηκε από υψηλή τάση ρεύματος, έξω από το σπίτι του, στην Αμαλιάδα.

Θρήνος για τον 32χρονο Κωνσταντίνο - Ευάγγελο Καραγκιόζη,  ο οποίος έχασε τη ζωή του το πρωί της Τετάρτης όταν κεραυνοβολήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα, σε μια στιγμή που φέρεται να γλίστρησε στο λάκκο.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αμαλιάδας από τους οικείους του, όμως ήταν πλέον αργά.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν έξω από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Αμαλιάδας ήταν βγαλμένες από αρχαία τραγωδία με τους συγγενείς του 32χρονου να σπαράζουν μην πιστεύοντας τι είχε συμβεί και είχε χαθεί ο άνθρωπός τους τόσο άδικα.

 Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση για να βρουν τι ακριβώς συνέβη. Αν επρόκειτο για ένα τραγικό δυστύχημα ή αν προκύπτουν ευθύνες σε άλλους και υπό ποιες συνθήκες τα καλώδια ρεύματος ήταν εκτεθειμένα στο σημείο.

Ο πρόεδρος της συνοικίας Παπακαυκά Αμαλιάδας, Γεώργιος Πιλαφτσής, περιέγραψε τι συνέβη και χάθηκε το 32χρονο παλικάρι τόσο άδικα και αναπάντεχα… “Έγινε γύρω στις 11. Έχουν σκάψει για να κάνουν μία αποχέτευση εδώ και τέσσερις – πέντε ημέρες. Εκεί που έσκαψαν, έκοψαν κάτι καλώδια τα οποία έμειναν γυμνά. Προχθές με τη βροχή γέμισε νερό. Περνώντας το παιδί που πήγαινε να δει τι γίνεται γλίστρησε, έπεσε στο νερό και στην προσπάθειά του να κρατηθεί έπιασε τα γυμνά καλώδια. Εκεί ήταν ακαριαίος θάνατος. Και μάλιστα πήρα τον δήμαρχο επειδή το νερό έχει ρεύμα ακόμα να επισπεύσει την διαδικασία και να το σκεπάσουν για να μην έχουμε άλλο δυστύχημα. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα είναι σοβαρά λάθη αυτά…” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τι δήλωσε ο δήμαρχος  Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης για συμβάν


Ο δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης σε δήλωσή του για το τραγικό συμβάν στο Παπακαυκά ανέφερε τα εξής: «Είμαστε συγκλονισμένοι από το θάνατο του συμπολίτη μας, συμπαραστεκόμαστε στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στα μικρά παιδάκια του. 

Θα περιμένουμε τη νεκροψία-νεκροτομή για να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου και θα ζητήσουμε από τους αρμόδιους φορείς και τη Δικαιοσύνη να διαλευκάνει την αιτία του συμβάντος.

 

 

 

 

Πηγή ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις