Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα- Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Πού θα βρίσκονται από σήμερα τα ψηφοδέλτια- Τα εκλογικά τμήματα, οι κάλπες και οι εκλογείς

Πάτρα- Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Πού...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Σε ετοιμότητα οι υπηρεσίες του Δήμου

Σε εγρήγορση βρίσκονται οι υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων  για την προετοιμασία των εκλογών.

Από σήμερα, μπαίνοντας στην τελική ευθεία,  τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων συγκεντρώνονται στα Παλαιά Σφαγεία έτσι ώστε να ταξινομηθούν και το Σάββατο των εκλογών να έχουν μεταφερθεί στα εκλογικά τμήματα. 

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr o αντιδήμαρχος διοίκησης Διονύσης Πλέσσας , « θα έχουμε σε αυτές τις εκλογές 445 εκλογικά τμήματα. Αυτή τη στιγμή είμαστε στα Παλαιά Σφαγεία και περιμένουμε μαζί με το προσωπικό που θα έχει τη ευθύνη για τη φύλαξή τους, τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων. Έχουμε ενημερώσει τις δημοτικές παρατάξεις ότι πρέπει από σήμερα μέχρι αύριο να φέρουν εδώ τα ψηφοδέλτια. Τα ψηφοδέλτια των περιφερειακών παρατάξεων θα μας τα παραδώσει η Περιφέρεια.

Είμαστε λοιπόν σε ετοιμότητα για την παραλαβή των ψηφοδελτίων, για τον καταμερισμό και την τοποθέτησή τους. Φυσικά  είμαστε υπεύθυνοι και για τη φύλαξή τους, γίνονται συνεχείς συσκέψεις για να αντιμετωπιστεί οποιοδήποτε ζήτημα μπορεί να προκύψει. Είναι πιο σύνθετες αυτές οι εκλογές σε σχέση με τις βουλευτικές. Θα έχουμε 750 κάλπες και παραβάν κατά την εκλογική διαδικασία για 165.000 εκλογείς. Είμαστε σε συνεννόηση και με τους διευθυντές των σχολικών συγκροτημάτων για να έχουμε τα κλειδιά.Θεωρούμε ότι όλη η διαδικασία θα κυλήσει ομαλά. Υπάρχει συνεργασία και με την Περιφέρεια ενώ αναμένουμε και την υπουργική απόφαση που θα βγει σχετικά με τον αριθμό των εργαζόμενων του Δήμου. Θα είναι πάνω από 400».

.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις