Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άρτα: Πνίγηκε και πέθανε από το φαγητό που έτρωγε μπροστά στον άντρα της

Άρτα: Πνίγηκε και πέθανε από το φαγητό π...

Στην Μικροσπηλιά του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων

Ένα τραγικό συμβάν συγκλονίζει την τοπική κοινότητα Μικροσπηλιάς στην Άρτα, όταν μια γυναίκα πνίγηκε από το φαγητό που έτρωγε και πέθανε μπροστά στα μάτια του συζύγου της.

Οι αγωνιώδεις προσπάθειες που ακολούθησαν δεν στάθηκαν αρκετές για να επανέλθει. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε σε Κέντρο Υγείας και οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Σύμφωνα με το artinos.gr το περιστατικό συνέβη στο χωριό Μικροσπηλιά του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων Άρτας, όταν η άτυχη γυναίκα έτρωγε με τον σύζυγό της στην κουζίνα του σπιτιού τους και πνίγηκε όταν προσπάθησε να καταπιεί ένα μικρό κομμάτι φαγητού.

Ο σύζυγός της, προσπάθησε να τις προσφέρει τις πρώτες βοήθειες χωρίς αποτέλεσμα και μετά από λίγο έχασε τις αισθήσεις της. Έφτασε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αγνάντων και την μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας.

Οι προσπάθειες επαναφοράς της άτυχης γυναίκας από το ιατρικό προσωπικό, δεν στάθηκαν αρκετές.

Η απώλεια της αφήνει την οικογένειά της σε βαθιά θλίψη, ενώ η τοπική κοινότητα συγκλονίζεται από αυτήν την τραγωδία. Αναμένεται να διενεργηθεί η  νεκροψία–νεκροτομή ώστε να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις