Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Τι λένε στο thebest οι υποψήφιοι πριν το αποψινό μεγάλο debate για τον Δήμο Πατρέων

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Τι λένε στ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι περιμένουν από τον δημόσιο διάλογο

Λίγο πριν την αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου, οι τέσσερις διεκδικητές του Δήμου Πατρέων, ανοίγουν τα χαρτιά τους και βγάζουν τους άσους από το μανίκι τους, καταθέτοντας το όραμά τους για την τρίτη μεγαλύτερη πόλη στη χώρα ξεκινώντας από την καθημερινότητα και καταλήγοντας στο μεγάλο αναπτυξιακό πλάνο για την Πάτρα tου σήμερα και του αύριο.

Λίγο πριν το debate που διοργανώνουν απόψε, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, στις 21.00 μ.μ, από κοινού οι δημοσιογραφικοί οργανισμοί THE BEST, IONIAN TV και ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, Κώστας Πελετίδης, Βασίλης Αϊβαλής, Κώστας Σβόλης, Πέτρος Ψωμάς μιλούν στο thebest.gr για τη μεγάλη βραδιά και αναφέρουν τι περιμένουν από αυτόν τον δημόσιο διάλογο.

 Κώστας Πελετίδης

«Μια συζήτηση είναι πάντα χρήσιμη, όμως η αλήθεια είναι ότι μέσα σε λίγα λεπτά, δεν μπορούν να φωτιστούν τα θέματα ολοκληρωμένα. Απαντήσεις στην κοινωνία δίνουν οι πράξεις και τα έργα, ειδικά εδώ στην Πάτρα, που η διαδρομή του καθενός είναι γνωστή. Τα λόγια, έρχονται και φεύγουν». 

Βασίλης Αϊβαλής

«Περιμένουμε να μιλήσουμε θετικά για την Πάτρα. Να πούμε το όραμά μας, το τι μπορούμε να κάνουμε, ποιο είναι το στίγμα της δικής μας πρότασης για την πόλη και να ακούσουμε αντίστοιχα και το σχέδιο των συνυποψηφίων μας. Με σεβασμό στην αντίθετη άποψη, χωρίς χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, με ήθος και ύφος για να καταλάβει ο πολίτης τι θέλουμε να του πούμε. Η δική μας προσδοκία είναι κυρίως αυτή. Να καταλάβει ο πολίτης σε πόσο κομβικό σημείο βρίσκεται η Πάτρα, να ακούσει την πρότασή μας και να μας εμπιστευτεί για να γυρίσουμε μαζί σελίδα. Να πάμε επιτέλους την Πάτρα, παρακάτω».

Κώστας Σβόλης

«Αναμένουμε να γίνει μια ωραία και ουσιαστική συζήτηση, μέσα από την οποία θα αναδειχθεί το πρόγραμμα της κάθε παράταξης και του κάθε υποψηφίου Δημάρχου ξεχωριστά, έτσι ώστε οι τηλεθεατές και οι ακροατές μας να έχουν την ευκαιρία να συγκρίνουν και να διακρίνουν την αλήθεια και το ψέμα».

Πέτρος Ψωμάς

«Η συζήτηση μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων είναι χρήσιμο να γίνεται, ειδικά όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία των εκλογών. Το επιθυμητό είναι στις 8 Οκτωβρίου οι πατρινοί να επιλέξουν τη δημοτική αρχή με τα προσωπικά τους κριτήρια και ενώ θα είναι όσο καλύτερα ενημερωμένοι γίνεται. Απόψε θα επιδιώξουμε να καταστεί σαφές το όραμα, το πρόγραμμα, η ομάδα της παράταξης, η προοπτική της πόλης με το σπιράλ ως δημοτική αρχή».

 Η μετάδοση, θα γίνει απευθείας τηλεοπτικά επίγεια μέσω digea και στην πλατφόρμα της NOVA από το στούντιο του IONIAN TV, διαδικτυακά από το thebest.gr και το pelop.gr και ραδιοφωνικά από το Peloponnisos FM 104.1

Την μεγάλη βραδιά, συντονίζει η δημοσιογράφος Νατάσα Τραγουστή και συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι:

Γωγώ Παπαδάκου - Τhebest.gr

Λίνα Μπάστα – Ionian Tv

Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος - Πελοπόννησος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις