Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έμα Χέμινγκ, σύζυγος του Μπρους Γουίλις: Η άνοια είναι δύσκολη για όλη την οικογένεια

Έμα Χέμινγκ, σύζυγος του Μπρους Γουίλις:...

Η σύζυγος του 68χρονου Χολιγουντιανού σταρ Bruce Willis μοιράστηκε τα τελευταία νέα για την υγεία του ηθοποιού μιλώντας στην εκπομπή Today

Η Έμα Χέμινγκ, σύζυγος του 68χρονου Χολιγουντιανού σταρ Bruce Willis μοιράστηκε τα τελευταία νέα για την υγεία του ηθοποιού αναφέροντας πως τα πράγματα ήταν «δύσκολα» για όλη την οικογένεια τους. Επίσης η Έμα Χέμινγκ είπε πως δεν μπορούν να ξέρουν αν ο Μπρους Γουίλις έχει επίγνωση της ασθένειάς του.

Ένα χρόνο μετά τη διάγνωσή του με αφασία, η οικογένεια του διάσημου και παγκοσμίως αναγνωρισμένου ηθοποιού Μπρους Γουίλις αποκάλυψε τον περασμένο Φεβρουάριο πως ο ηθοποιός έχει διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια, η οποία προκαλείται από εγκεφαλικές διαταραχές, που είναι γνωστές ως «εκφύλιση του μετωποκροταφικού λοβού».

Τη Δευτέρα 25/9, η τωρινή σύζυγος του Μπρους Γουίλις, Έμα Χέμινγκ, μίλησε στην εκπομπή Today και έδωσε μια ενημέρωση για το πώς είναι αυτές τις ημέρες ο δημοφιλής ηθοποιός, υπογραμμίζοντας πως «είναι δύσκολο να γνωρίζουμε εάν έχει επίγνωση της ασθένειάς του».

Παλιότερα η γυναίκα του Μπρους Γουίλις είχε παρακαλέσει τους παπαράτσι να δείξουν σεβασμό στην κατάσταση και να αφήσουν ήσυχο τον ηθοποιό.

Η Έμα Χέμινγκ, όπως αναφέρει το flix.gr, πρόσθεσε επίσης πως τα πράγματα ήταν «δύσκολα» για όλη την οικογένεια τους, συμπεριλαμβανομένων των δύο μικρών κοριτσιών τους. «Αυτό που βλέπω είναι ότι η άνοια είναι δύσκολη. Είναι δύσκολο για το άτομο που έχει διαγνωστεί, είναι επίσης δύσκολο για την οικογένεια. Και αυτό δεν έχει διαφορά είτε μιλάμε για τον Μπρους, είτε για τον εαυτό μου ή τα κορίτσια μας. Όταν λένε ότι πρόκειται για οικογενειακή ασθένεια, αυτό είναι αλήθεια».

Στην ερώτηση αν ο Μπρους Γουίλις καταλαβαίνει τι του συμβαίνει, η Χέμινγκ απάντησε πως «είναι δύσκολο να το ξέρεις. Είμαστε μία πολύ ειλικρινής και ανοιχτή οικογένεια», πρόσθεσε, όταν ρωτήθηκε για το πώς πήγαν να εξηγήσουν την ασθένεια στις κόρες τους. «Και το πιο σημαντικό πράγμα ήταν να μπορέσουμε να τους πούμε ποια είναι ακριβώς αυτή η ασθένεια, να τους εξηγήσουμε τι είναι. Ήταν σημαντικό να τους ενημερώσουμε για το τι είναι επειδή δεν θέλω να υπάρχει κανένα στίγμα ή ντροπή στη διάγνωση του πατέρα τους ή για οποιαδήποτε μορφή άνοιας».

Ο Γουίλις ήταν παλιότερα, στην μεγάλη ακμή της κινηματογραφικής του καριέρας παντρεμένος με την σταρ Ντέμι Μουρ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight