Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μπρους Γουίλις: Μία ακόμη συγκινητική δημοσίευση της οικογένειας του!

Μπρους Γουίλις: Μία ακόμη συγκινητική δη...

Η σύζυγος του, Emma Heming Willis μοιράστηκε τη «πιο αγαπησιάρικη και συγκινητική κίνηση» που έκανε η κόρη τους για τον αγαπημένο ηθοποιό που πάσχει από άνοια

Η σύζυγος του Αμερικανού ηθοποιού Μπρους Γουίλις, Έμα Χέμινγκ (Emma Heming Willis) μοιράστηκε τη «πιο αγαπησιάρικη και συγκινητική κίνηση» που έκανε η κόρη τους για τον αγαπημένο ηθοποιό.

Σημειώνεται ότι ο 68χρονος σήμερα πρωταγωνιστής του «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» και πολλών άλλων επιτυχημένων ταινιών, λαμβάνει απεριόριστη αγάπη και υποστήριξη από τα οικεία & αγαπημένα του πρόσωπα στη μάχη που δίνει με την μετωποκροταφική άνοια μετά από μια αρχική διάγνωση αφασίας όπως αναφέρει το περιοδικό People.

«Πρέπει λοιπόν να σας πω αυτή την ιστορία και θα προσπαθήσω να το κάνω χωρίς να κλάψω. Γιατί όταν η Έβελιν μου είπε αυτή την ιστορία, έμεινα άφωνη», είπε η Χέμινγκ Γουίλις σε βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram. Αποκάλυψε ότι η κόρη τους κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου της στο σχολείο έμαθε ότι οι άνθρωποι με άνοια «μπορούν να πάθουν σοβαρού βαθμού αφυδάτωση».

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight