Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κακοκαιρία Elias: Έκλεισε η εθνική οδός Πατρών-Κορίνθου λόγω κατολίσθησης στο Αίγιο- Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα

Κακοκαιρία Elias: Έκλεισε η εθνική οδός ...

Μεγάλες καθυστερήσεις

Η επέλαση της κακοκαιρίας Elias έχει ξεκινήσει με τις βροχές που σημειώνονται να είναι ισχυρές και τα προβλήματα να είναι ορατά στους δρόμους.

Σημαντικές καθυστερήσεις καταγράφονται στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών λόγω κατολίσθησης που προκλήθηκε εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης.

Συγκεκριμένα κατολίσθηση σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος το Αιγίου, με αποτέλεσμα εκατοντάδες οδηγοί να μένουν ακινητοποιημένοι στα οχήματά τους. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχουν πέσει φερτά υλικά στο 163ο χιλιόμετρο της νέας Εθνικής Οδού.

Η σφοδρή βροχόπτωση προκάλεσε κατολίσθηση στο 162ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πάτρας - Αθήνας, στο ύψος του Αιγίου με αποτέλεσμα να κλείσει η παλαιά.

Στο Αίγιο και τα χωριά Λαμπίρι και Κάτω Κλειτορία, ειδικότερα, η χαλαζόπτωση ήταν σφοδρή. Τα προβλήματα στην κυκλοφορία του οδικού δικτύου δεν άργησαν να φανούν.

Τα φαινόμενα κατά τόπους είναι έντονα και κατευθύνονται ανατολικά προς Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία.

Από τις 5 το απόγευμα έχει ξεκινήσει σφοδρή βροχόπτωση στον Κορινθιακό και την κεντρική Στερεά, με την κακοκαιρία να πλησιάζει τη Θεσσαλία, όπου αναμένονται έντονα φαινόμενα από το βράδυ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις