Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Ποδηλατάδα έως την Ιχθυόσκαλα και το Πανελλήνιο συμπόσιο ζωγραφικής -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ποδηλατάδα έως την Ιχθυόσκαλα και...

Η δράση πραγματοποιήθηκε από το Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών το Σάββατο 23/9/2023

Δεκάδες φίλοι του ποδηλάτου, του εναλλακτικού τρόπου ζωής και της προσβασιμότητας στην Πάτρα, αντάμωσαν το απόγευμα του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου 2023 με την ζωγραφική τέχνη, ξεκινώντας στις 6 το απόγευμα τη δική τους ποδηλατάδα από το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων (Πρώην Πλαζ ΕΟΤ), καταλήγοντας στη συνέχεια στο χώρο της «Ιχθυόσκαλας», όπου είναι σε εξέλιξη οι εργασίες του Πανελληνίου Συμποσίου Ζωγραφικής.

Η δράση πραγματοποιήθηκε από το Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών και έδωσε μία άλλη «νότα» στη συγκεκριμένη ενότητα.

Σε όλους τους συμμετέχοντες με την ολοκλήρωση της διαδρομής παραδόθηκαν αναμνηστικά t-shirt καθώς και αναμνηστικά «διπλώματα».

Στην ποδηλατάδα όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, συμμετείχε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και τα μέλη του Δ.Σ. στον Ποδηλατικό Όμιλο της Πάτρας, Σπύρος Πολίτης, Χάρης Κάρλος, Διαμαντόπουλος Βασίλης, Ραχιανιώτης,  Κωνσταντίνος, Βουκελάτος Παναγιώτης, Γαβριήλ Καράμπελας και Βασίλης Μαυροειδής.

Στην εκκίνηση της ποδηλατάδας βρέθηκε & ο αντιδήμαρχος Παιδείας και αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture