Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η Σοφία Λόρεν μετά την πτώση της στο μπάνιο

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η Σοφ...

Οι υποχρεώσεις της 89χρονης Ιταλίδας σταρ προς το παρόν ακυρώθηκαν, όπως η προγραμματισμένη παρουσία της στα εγκαίνια εστιατορίου το οποίο θα φέρει το όνομά της, στο Μπάρι της Κάτω Ιταλίας.

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η μεγάλη Ιταλίδα σταρ Σοφία Λόρεν μετά την πτώση της μέσα στο σπίτι της.

Όπως γράφει η εφημερίδα La Repubblica, η 89χρονη σήμερα ηθοποιός Σοφία Λόρεν, σύμβολο του ιταλικού και του παγκόσμιου κινηματογράφου, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση εξαιτίας καταγμάτων του ισχίου της, μετά την πτώση της στο εσωτερικό του σπιτιού της στη Γενεύη.

Η πάντα γοητευτική και αγέραστη Σοφία Λόρεν, από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου και του κινηματογράφου που έκανε και καριέρα στο Χόλιγουντ, έγινε πριν λίγες μέρες, στις 20 Σεπτεμβρίου που είχε γενέθλια, 89 ετών. Όπως έγινε γνωστό, η επέμβαση ήταν επιτυχής και η ίδια αναρρώνει. Οι υποχρεώσεις της ηθοποιού προς το παρόν ακυρώθηκαν, αρχίζοντας από την προγραμματισμένη παρουσία της στα εγκαίνια εστιατορίου το οποίο θα φέρει το όνομά της, στο Μπάρι της Κάτω Ιταλίας.

Στο μεταξύ, ταχεία ανάρρωση ευχήθηκε στη Σοφία Λόρεν - Sophia Loren η ομάδα των εστιατορίων της.

Η ηθοποιός που το 1961 βραβεύτηκε με Όσκαρ καλύτερου Α' Γυναικείου Ρόλου για την ταινία του Βιττόριο ντε Σίκα «Η ατιμασμένη», υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση εξαιτίας πολλών καταγμάτων που υπέστη μετά από ένα ατύχημα που είχε στο μπάνιο του σπιτιού της στη Γενεύη της Ελβετίας.

Η Σοφία Λόρεν εξαιτίας της πτώσης, υπέστη αρκετά κατάγματα στο ισχίο όπως δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της στο «The Hollywood Reporter».

Οι γιοι της Εντουάρντο και Κάρλο Πόντι Τζούνιορ βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό της ενώ υπάρχει «συγκρατημένη αισιοδοξία» για την ανάρρωσή της.

Η διάσημη ηθοποιός επρόκειτο να βρεθεί στα εγκαίνια του τέταρτου εστιατορίου που ανοίγει με το όνομά της στο Μπάρι στις 26 Σεπτεμβρίου. Εστιατόρια με την επωνυμία Σοφία Λόρεν υπάρχουν ήδη στη Φλωρεντία, στο Μιλάνο και στη Ρώμη.

Η Σοφία Λόρεν θεωρείται από πολλούς η πιο δημοφιλής Ιταλίδα ηθοποιός της γενιάς της και σε νεότερη ηλικία είχε δικαίως χαρακτηριστεί ως ένα παγκόσμιο σύμβολο του σεξ.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight