Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δανάη Μπάρκα για Μαρία Σολωμού: «Με σοκάρει που τα λέει όλα αυτά»

Δανάη Μπάρκα για Μαρία Σολωμού: «Με σοκά...

Όσα είπε η παρουσιάστρια

Τα όσα είπε η Μαρία Σολωμού στο podcast της για τα νεαρά κορίτσια που κάνουν ακραίες αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό τους, έκαναν τη  Δανάη Μπάρκα να αντιδράσει και να τα πει έξω από τα δόντια στον αέρα της εκπομπής της.

 

«Με σοκάρει που τα λέει αυτά η Μαρία, που εγώ είμαι φαν της, μου αρέσει ο τρόπος που μιλάει, μου αρέσουν όλα της. Με σοκάρει γιατί η Μαρία είναι όντως μια γυναίκα άνω των 35, έχει κι ένα παιδί, αλλά η εμφάνισή της έχει περάσει πολλές φορές πειραματικά στάδια, τώρα τη βλέπουμε με ράστα. Κάποιος θα έλεγε “γιατί μια γυναίκα σε αυτή την ηλικία κάνει αυτό που είναι πιο κοριτσίστικο”», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

 Η Δανάη Μπάρκα είπε στη συνέχεια: «Επίσης, είναι σε σχέση με έναν άνθρωπο, ο οποίος μέσω της μουσικής του προάγει αυτό το “όλοι ίδιοι”, “αυτός ο πωπός είναι σαν καρδιά” και όλα αυτά τα ωραία τραγούδια που ακούμε γύρω γύρω…

 Αν εγώ ήμουν σε σχέση με τον Snik, δεν θα ήταν περίεργο να βγω και να πω “οι άνθρωποι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας”, όταν ο “σύντροφός” μου… Δεν ορίζει τη Μαρία ο σύντροφός της, όμως, καμιά φορά οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight