Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Σασμός»- «Ο παράδεισος των κυριών»: Επιστρέφουν απόψε

«Σασμός»- «Ο παράδεισος των κυριών»: Επι...

Θα παίζουν back to back

Δύο από τα φαβορί της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, «Ο παράδεισος των κυριών» και ο «Σασμός», επιστρέφουν. σήμερα,  Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, και θα παίζουν back to back.

Σεπτέμβρης 1964, Αθήνα. Ποιος έκαψε τον Παράδεισο και ποιος θα τον σώσει; Παλιά θαμμένα μυστικά που μπερδεύονται με μνήμες, εντυπώσεις κι εφιάλτες, έρχονται στο φως και σκοτεινιάζουν τις ζωές των «κατοίκων» του Παραδείσου. Μόνη διέξοδος, ο έρωτας. «Ο Παράδεισος των κυριών» γίνεται για ακόμη μια φορά το μήλο της έριδος, αυτή την φορά, όμως, οι εχθροί δεν είναι ορατοί. Τίποτα και κανένας δεν είναι όπως φαίνεται. Ο «Παράδεισος των κυριών», που αγαπήσαμε, ταυτιστήκαμε και περάσαμε όμορφα μαζί της, ξανανοίγει τις πόρτες του. Αναγεννημένος από τις στάχτες του, λαμπερός και απαστράπτων, ξαναβρίσκει τη ζωή, το χρώμα, την αίγλη του. Οι ήρωές του συνεχίζουν να ζουν τις ζωές τους, να διεκδικούν τις σχέσεις τους, να δημιουργούν νέες, να επιστρέφουν στο παρελθόν και να κοιτούν στο μέλλον. Ο «κόσμος» των πρωταγωνιστών του «Παραδείσου» αλλάζει. Παλιοί έρωτες σβήνουν και νέοι γεννιούνται. Συγνώμες που δεν ειπώθηκαν ποτέ, αλήθειες που κρύφτηκαν και ψέματα που αποκαλύφθηκαν αλλάζουν τις ζωές όλων. Ο «Παράδεισος των κυριών» επιστρέφει και ο έρωτας γεννιέται ξανά.

«Ο παράδεισος των κυριών» - Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20:00

  • « Σασμός » - Ξεχάστε ό,τι ξέρατε! Τώρα έρχονται οι μεγάλες αποκαλύψεις!

Ο απόλυτος νικητής και της σεζόν 2022 - 2023, η σειρά που καθήλωνε καθημερινά εκατομμύρια τηλεθεατές στους τηλεοπτικούς δέκτες, ο «Σασμός», επιστρέφει στη συχνότητα του Alpha. Ο τρίτος κύκλος, ο Επίλογος έρχεται σαρωτικός, απόλυτα ανατρεπτικός και σίγουρα απρόβλεπτος. Ξεχάστε ό,τι ξέρατε! Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο! Τώρα έρχονται οι μεγάλες ανατροπές! Νέα γεγονότα ξεσκεπάζουν κρυμμένα μυστικά και πάθη. Απρόσμενες αφίξεις φέρνουν τα πάνω-κάτω, θέτοντας ένα διαφορετικό πλαίσιο δράσης.
Η μοίρα παίζει άσχημα παιχνίδια στο χωριό της  Άνω Ποριάς, με τους ήρωες να βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σημείο της ζωής τους. Αποφασισμένοι να πάνε κόντρα σ’ αυτή την μοίρα και να ξεπεράσουν τα εμπόδια, η ελπίδα για σασμό υφαίνεται όλο και περισσότερο στις ψυχές τους. Οι ισορροπίες, όμως, ανατρέπονται διαρκώς. Νέα πρόσωπα έρχονται σαν σκιά, πρόθυμα να συμμαχήσουν για να εμποδίσουν την συμφιλίωση, ενώ οι Ερινύες για ένα έγκλημα που δεν τιμωρήθηκε ποτέ, ξυπνούν το χειρότερο πρόσωπο της βεντέτας με ανεξέλεγκτες συνέπειες και απώλειες. Ο έρωτας εναλλάσσεται με το μίσος, το φως με το σκοτάδι και τα όνειρα γίνονται εφιάλτες που ζωντανεύουν και οι αποφάσεις δύσκολες. Μερικές από αυτές χωρίς επιστροφή…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight