Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θέμης Μπάκας: Μεγάλη νίκη της κοινωνίας

Θέμης Μπάκας: Μεγάλη νίκη της κοινωνίας

H δήλωση του πολιτευτή για τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ

Για την ανάδειξη του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο πολιτευτής Αχαϊας Θέμης Μπάκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ανάδειξη του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι μια μεγάλη νίκη της κοινωνίας, η οποία άφησε πίσω της ξεπερασμένες νοοτροπίες του παρελθόντος που εξέθρεψε ο κομματικός σωλήνας.   

 Είναι δε απολύτως βέβαιο ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα τηρήσει με συνέπεια και προσήλωση την παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα, για μια μεγάλη, δημοκρατική, προοδευτική παράταξη, που τόσο έχει ανάγκη η χώρα.

Ως εκ τούτου, καλούμαστε ενωμένοι να βάλουμε τέλος σε νοοτροπίες που μας κόστισαν ακριβά, προχωρώντας στις απαραίτητες τομές για να ανοίξει σύντομα και δυναμικά ένας καινούργιος κύκλος, ακόμη πιο ελπιδοφόρος. Για να αντιμετωπίσουμε τους ορατούς κινδύνους για τη δημοκρατία. Για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για νέους συσχετισμούς, υπέρ της προόδου και της δικαιοσύνης.

Πάμε μαζί σε μια μεγάλη αλλαγή για το μέλλον της χώρας μας, για την ίδια μας τη ζωή. Πάντα ενωμένοι, ΜΑΖΙ, με κοινή πορεία στην κοινωνία».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις