Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΗΠΑ: 10χρονος το έσκασε με το αυτοκίνητο της μητέρας του - Εντοπίστηκε 320 χλμ μακριά από το σπίτι του

ΗΠΑ: 10χρονος το έσκασε με το αυτοκίνητο...

Η 11χρονη αδερφή του στη θέση του συνοδηγού

Εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι τους και το σημείο όπου είχε δηλωθεί η εξαφάνισή τους από τη μητέρα τους, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, εντόπισαν αστυνομικοί στη Φλόριντα των ΗΠΑ ένα 10χρονο αγόρι και την 11χρονη αδερφή του.

Ωστόσο, οι ανήλικοι δεν βρέθηκαν ούτε να περπατάνε πάνω σε κάποιον μεγάλο αυτοκινητόδρομο, ούτε σε κάποιο μέσο μαζικής μεταφοράς, αλλά έφτασαν ως εκεί οδηγώντας. Για την ακρίβεια, με μεγάλη τους έκπληξη οι αστυνομικοί που σταμάτησαν το όχημα, παρατήρησαν ότι από τη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου βγήκε ένας 10χρονος, μαζί με την αδερφή του.

Και ο λόγος που το “αχτύπητο δίδυμο” το έσκασε ήταν επειδή η μητέρα τους είχε κατασχέσει τις ηλεκτρονικές τους συσκευές.

 Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Αλατσούα περιέγραψε τον τροχονομικό έλεγχο ως “υψηλού κινδύνου”, με το λευκό σεντάν στο οποίο επέβαιναν τα αδέρφια να έχει δηλωθεί από τη μητέρα τους στο North Port της Φλόριντα, μια πόλη που απέχει πάνω από 320 χιλιόμετρα (200 μίλια) από την Αλατσούα.

Οι αστυνομικοί έμαθαν όπως μεταδίδει το BBC, ότι “και τα δύο παιδιά ήταν αναστατωμένα με τη μητέρα τους επειδή τους πήρε τις ηλεκτρονικές τους συσκευές, κάτι που πιστεύεται ότι έγινε επειδή δεν τις χρησιμοποιούσαν σωστά”, ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

Μάλιστα, η μητέρα των παιδιών οδήγησε τρεις ώρες βόρεια για να παραλάβει τα παιδιά της.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις