Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Στο Φεστιβάλ «Γίνε δότης μυελού των οστών» στο Φάρο παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Χ. Μπονάνος

Πάτρα: Στο Φεστιβάλ «Γίνε δότης μυελού τ...

Διοργανώθηκε στο Φάρο την Κυριακή 17/9/2023 από τον Οργανισμό Safety Project σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Στο Φεστιβάλ “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών” που διοργάνωσε στο Φάρο της Πάτρας ο Οργανισμός Safety Project σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παραβρέθηκε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, μεταξύ των άλλων, δόθηκε η ευκαιρία στους μαχητές – νικητές του παιδικού καρκίνου και άλλων σοβαρών ασθενειών, με πρώτη την μικρή μας πρέσβειρα Άννα – Αποστολία μα και σε άλλους μικρούς φίλους, να μπουν στο αερόστατο που στήθηκε στο χώρο και να μεταδώσουν το μεγάλο μήνυμα “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών”.  

Ο κ. Χαράλαμπος Μπονάνος με μεγάλη χαρά παραβρέθηκε στην εκδήλωση, αφού ως αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης τέσσερα χρόνια τώρα, στέκεται πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και προσέλκυσης νέων εθελοντών στηρίζοντας δράσεις όπως αυτή που στόχο έχει την  εγγραφή νέων μελών.

Αν σκεφτεί ο καθένας μας πως με κάτι πολύ απλό για εμάς μπορούμε να σώσουμε μια ζωή, τότε όλοι ήδη θα έπρεπε να έχουμε γίνει δότες μυελού των Οστών!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις