Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΣΚΕΑΝΑ: Συνάντηση με τους αντιδημάρχους Διοίκησης και Οικονομικών και Πολιτικής Προστασίας και Πρασίνου

ΣΚΕΑΝΑ: Συνάντηση με τους αντιδημάρχους ...

Όλα όσα ειπώθηκαν

Συνάντηση με τους αντιδημάρχους Διοίκησης και Οικονομικών και Πολιτικής Προστασίας και Πρασίνου, είχε ο ΣΚΕΑΝΑ.

Σε σχετική του ανακοίνωση αναφέρει:  "Συνάντηση με τους αντιδημάρχους Διοίκησης και Οικονομικών, κ. Διονύση Πλέσσα και Πολιτικής Προστασίας και Πρασίνου, κ. Μιχάλη Αναστασίου, πραγματοποίησε το προεδρείο του ΣΚΕΑΝΑ. Στην συνάντηση εκ μέρους του ΣΚΕΑΝΑ συμμετείχαν ο πρόεδρος, κ. Τάσος Γιατράς, ο γεν. γραμ., κ. Τάκης Ματθαιόπουλος και ο αντιπρόεδρος, κ. Γιώργος Κούλης.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης επισημάνθηκε η άψογη -υποδειγματική  συνεργασία που είχε ο σύλλογος καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας της δημοτικής αρχής.

Παρεμβάσεις στην μείωση των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, τραπεζοκαθισμάτων, αιγιαλού, των χρεώσεων νερού στα ΚΥΕ, αλλά και επιλογή πολιτικών όπως η διατήρηση των ατελώς παραχωρουμενων κοινόχρηστων χώρων, στήριξαν τα καταστήματα εστίασης σε μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη,διαδοχικών κρίσεων.

Παρακαταθήκη αποτελεί η διαβούλευση  που έχει γίνει για μια σύγχρονη κανονιστική της πόλης, με σεβασμό στον πολίτη, τα άτομα με αναπηρία και τις επιχειρήσεις εστίασης. 

Η σημερινή συνάντηση εγκαινιάζει ένα κύκλο συναντήσεων εργασίας με όλες τις δημοτικές παρατάξεις που κατέρχονται στις προσεχείς  δημοτικές εκλογές.

Ο σύλλογος μας αντιλαμβάνεται τον θεσμικό του ρόλο, που παραμένει διακριτός και ίσων αποστάσεων, προς όφελος του συνόλου των ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης και της αναπτυξιακής προοπτικής της πόλης μας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις