Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κακοκαιρία Daniel: Αυτοκίνητα χάνονται μέσα στα κύματα στο Πήλιο - ΒΙΝΤΕΟ

Twitter

Twitter

Η Μαγνησία στο έλεος της κακοκαιρίας

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το Πήλιο, το οποίο πλήττεται από την ισχυρή κακοκαιρία Daniel.

Τα καιρικά φαινόμενα έχουν μετατρέψει σε ποτάμια κεντρικούς δρόμους σε όλη τη Μαγνησία. Η καταστροφή είναι ανυπολόγιστη στο παραθαλάσσιο μέτωπο του Πηλίου και συγκεκριμένα στο παραλιακό χωριό του Αγίου Ιωάννη.

 Μάλιστα το νερό είχε τέτοια ορμή που παρέσυρε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε κεντρικό πάρκινγκ της περιοχής, χαρακτηριστικό είναι ένα βίντεο από τα social media που δείχνει ένα ΙΧ να χάνεται μέσα στα κύματα.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Βασίλη Καραουλάνη η περιοχή είναι χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο ενώ η στάθμη του νερού έχει ξεπεράσει το 1,5 μέτρο μέσα σε σπίτια και ξενοδοχεία.

«Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου έχουν σπάσει τα ποτάμια και έχουν μπει μέσα στα ξενοδοχεία και η στάθμη ανεβαίνει επικίνδυνα μέσα σε αυτά, πάνω από 1.5 μέτρο, που έχουν κόσμο τουρίστες μέσα τεράστια ζημιά κομμένα τηλέφωνα και ρεύμα ,παρακαλώ ειδοποιείστε την πυροσβεστική άμεση ανάγκη να ανέβουν επάνω τεράστιες καταστροφές...».

πηγή ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις