Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κακοκαιρία Daniel: Πλημμύρισε η πτέρυγα για τις χημειοθεραπείες στο νοσοκομείο του Βόλου

Κακοκαιρία Daniel: Πλημμύρισε η πτέρυγα ...

Συναγερμός στο νοσοκομείο

Πολύ σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στο νοσοκομείο του Βόλου, καθώς φαίνεται πως μπαίνει νερό στο τμήμα με τις χημειοθεραπείες.

.Στο δεύτερο υπόγειο όροφο, που στεγάζονται η τεχνική υπηρεσία, το γκαράζ και τα λεβητοστάσια μπήκαν νερά και γίνεται προσπάθεια να αποστραγγιστούν, και ταυτόχρονα να στεγανοποιηθούν οι υπόλοιποι χώροι για να μη δημιουργηθούν νέα πλημμυρικά φαινόμενα.

«Δεν έχουμε ενημέρωση πού μπορεί να μεταφερθούν ασθενείς, ενώ το πρόβλημα εντοπίζεται σε χώρο του νοσοκομείου όπου φυλάσσονται τα φάρμακα για χημειοθεραπείες και έχει γεμίσει νερά», είπε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο νοσοκομείο του Βόλου, Κωνσταντίνος Μηνδρινός.

«Πέφτει συνεχώς νερό μέσα στο στο τμήμα με τις χημειοθεραπείες. Στους θαλάμους των ασθενών δεν υπάρχει πρόβλημα, ενώ οι εργαζόμενοι με προστατευτικό εξοπλισμό σκέπασαν τα μηχανήματα για να μην πάθουν ζημιά», πρόσθεσε.

Φανταστείτε ένα νοσοκομείο όπου στάζουν τα ταβάνια, πέφτουν ψευδοροφές και σοβάδες. Είναι μια κατάσταση πρωτόγνωρη».

Αύριο με εφεδρικό μηχάνημα οι χημειοθεραπείες στο νοσοκομείο του Βόλου

Λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης που συνεχίζεται στο ΓΝ Βόλου, πλημμύρησε το δωμάτιο που πραγματοποιείται η διύλιση των φαρμάκων της χημειοθεραπείας, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθούν σήμερα οι προγραμματισμένες θεραπείες, αναφέρεται σε ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Οι θεραπείες θα πραγματοποιηθούν αύριο κανονικά ,με το εφεδρικό μηχάνημα που διαθέτουμε (Από δωρεά του ΔΟΜ διεθνής οργανισμός μετανάστευσης), καταλήγει η ανακοίνωση.

Με πληροφορίες από ertnews.gr και thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις