Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην Πάτρα σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης - Με ποιους θα συναντηθεί

Στην Πάτρα σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης ...

Το απόγευμα στη Ρήγα Φεραίου

Στην Πάτρα θα βρεθεί απόψε ο  υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, στις 8.00μμ στο café bar Hemingway, ο κ. Κασσελάκης θα συναντηθεί με τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, αλλά και κάθε νέο και νέα, κάθε προοδευτικό και δημοκράτη πολίτη της Πάτρας, σε μια συζήτηση για την ριζική ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και της χώρας μας. 

Πριν λίγες ώρες ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε το δάσος της Δαδιάς στον Έβρο και εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για τους χειρισμούς στη μεγάλη φωτιά του Έβρου.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι θα δείτε ΣΥΡΙΖΑ με ικανά στελέχη και επαγγελματισμό και θα δείτε πρωθυπουργό με γραβάτα. χρειάζεται συνέδριο επανίδρυσης και ευκαιρίες στις οργανώσεις μελών. Τόνισε ακόμα ότι συνομίλησε με τον κ. Φίλη που του άσκησε δριμεία κριτική και σημείωσε ότι αν κερδίσει δεν θα ανεχθεί οποιαδήποτε υπονόμευση. Για τον επίσης επικριτή του Στέφανο Τζουμάκα είπε ότι την ώρα της ομιλίας του είχε πάει σε ένα διάλειμμα τουαλέτας…

 «Όλο το σύστημα είναι εναντίον μου αλλά εγώ λογοδοτώ μόνο στον ελληνικό λαό», είπε ακόμα, μιλώντας στο Live News.  

Σημείωσε ακόμα ότι πρέπει να γίνουν δομικές αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ και να γίνει ένα μεγάλο προοδευτικό κόμμα. Για τις επιθέσεις που έχει δεχθεί για την σεξουαλική του επιλογή είπε ότι περίμενε ότι θα γίνονταν ομοφοβικές επιθέσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις