Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα- Φοιτητική εστία: Πόσα δωμάτια ανακαινίστηκαν- «Όποιος φοιτητής δικαιούται δωμάτιο, θα το πάρει»

Πάτρα- Φοιτητική εστία: Πόσα δωμάτια ανα...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Φτιάχτηκαν δωμάτια και στο Μεσολόγγι

Προχωρούν οι εργασίες που ξεκίνησαν στις φοιτητικές εστίες από την πρυτανική αρχή του Πανεπιστήμιου Πατρών εδώ και κάποιους μήνες. 

Αρκετοί χώροι ανακαινίστηκαν, έγιναν εργασίες συντήρησης ενώ 100 δωμάτια έχουν ήδη ανακαινιστεί. Ωστόσο όπως αναφέρει ο πρύτανης του πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας μιλώντας στο thebest.gr μένουν να ανακαινιστούν άλλα 600 δωμάτια. Την ίδια στιγμή ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι όποιος φοιτητής του Πανεπιστημίου Πατρών, δικαιούται δωμάτιο, θα το πάρει.  Αξίζει να σημειωθεί πως δωμάτια φτιάχτηκαν και στην Αιτωλοακαρνανία.

Όπως αναφέρει ο κ. Χρήστος Μπούρας, «φτιάχτηκαν 40 δωμάτια στο Μεσολόγγι ενώ στην Πάτρα γκρεμίστηκαν τα δύο σεισμόπληκτα κτίρια που υπήρχαν και κηρύχθηκαν σεισμόπληκτα από το 2008. Τον περασμένο Αύγουστο ξεκίνησαν εργασίες κατεδάφισης. Γίνονται εργασίες ανακαίνισης σε πολλά δωμάτια των παλιών κτιρίων ενώ με τα χρήματα που θα πάρουμε από το υπουργείο θα προχωρήσουμε σε ανακαίνιση και των 700 δωματίων. Τώρα έχουμε ανακαινίσει περίπου 100. Υπολείπονται άλλα 600

Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι φοιτητής η φοιτήτρια πληροί τα κριτήρια θα πάρει δωμάτιο ή στις φοιτητικές εστίες ή σε ξενοδοχείο».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις