Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έκλεψαν αγροτικό αυτοκίνητο στα Ζαρουχλέικα, κάτω σχεδόν από το σπίτι των ιδιοκτητών του

Πάτρα: Έκλεψαν αγροτικό αυτοκίνητο στα Ζ...

Το βράδυ της Τετάρτης 30/8/2023 - Το συμβάν ήδη καταγγέλθηκε στην αστυνομία ενώ το αυτοκίνητο αναζητείται

Ένα αγροτικό όχημα μάρκας Mazda 4 x 4 χρώματος ασημί, χρονολογίας του 1998, εκλάπη το βράδυ της Τετάρτης 30 Αυγούστου 2023 στην οδό Καρπενησιώτη στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας.

Η κλοπή όπως καταγγέλθηκε στο thebest.gr, έγινε αντιληπτή από την ιδιοκτήτρια του οχήματος αργά το βράδυ της Τετάρτης και όπως η ίδια μας είπε, το αυτοκίνητο που το χρώμα του ήταν κάπως ξεθωριασμένο από τον ήλιο ενώ είχαν παραδοθεί και οι πινακίδες κυκλοφορίες του, ήταν παρκαρισμένο έξω από ένα οικόπεδο και πολύ κοντά, σχεδόν από κάτω από το σπίτι της οικογένειας που το είχε στην κατοχή της.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αυτοκίνητο ανήκει σε πρώην αστυνομικό. Ήδη για την κλοπή έγινε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία ενώ η οικογένεια από τη στιγμή της κλοπής, είναι ανάστατη. Όπως μας ανέφερε η ιδιοκτήτρια, εκτός από την αστυνομία, η ίδια φρόντισε να μεταβεί ακόμη και σε διαλυτήρια οχημάτων με την ελπίδα μήπως το εντοπίσει.

Όπως τόνισε, επρόκειτο για θρασύτατη κλοπή καθώς το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο σχεδόν κάτω από την οικία της οικογένειας. Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό μπορεί να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

*Oι φωτ. είναι από το κλεμμένο όχημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις