Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις φωτιές: «Πονάει η ψυχή μας»

 Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις φωτιές: «Πο...

«Πότε θα γίνει μία ουσιαστική συζήτηση και θα βρεθούν αποτελεσματικές λύσεις, όταν δεν θα έχει μείνει ούτε ένα δέντρο όρθιο στην Ελλάδα;» δήλωσε η παρουσιάστρια

Η χώρα παλεύει με τις φωτιές τα τελευταία 24ωρα και στη μάχη αυτή 18 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Πολλοί και πολλές έχουν εκφράσει την ανησυχία και τις σκέψεις τους για αυτές τις βασανιστικές ημέρες που περνάει η Ελλάδα.

Ανάμεσά τους και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία μέσα από τον λογαριασμό της στο Ιnstagram, ανέβασε μερικές εικόνες από την καταστροφή και έγραψε:

«Πονάει η ψυχή μας… Η χώρα μας καίγεται από άκρη σε άκρη κι εμείς βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές για ακόμα μια φορά. Το μόνο που αλλάζει είναι ο αριθμός των νεκρών, τα ονόματα των περιοχών που παραδόθηκαν στις φλόγες και ο συνολικός αριθμός των καμένων στρεμμάτων γης. Δυστυχώς ο απολογισμός είναι πάντα τραγικός», είπε αρχικά.

«Πότε θα καταλάβουν οι ιθύνοντες ότι πρέπει να αλλάξουν στρατηγική; Δαπανούμε τεράστια ποσά του εθνικού προϋπολογισμού για τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα αντί να εξοπλίσουμε και την πυροσβεστική μας με περισσότερα και πιο σύγχρονα μέσα. Ζητάμε διεθνή βοήθεια όταν έχει ήδη επέλθει η καταστροφή..», πρόσθεσε στη συνέχεια η γνωστή παρουσιάστρια.

«Το χειρότερο όλων είναι ότι κάθε χρόνο η κατάσταση επιδεινώνεται. Πότε θα γίνει μία ουσιαστική συζήτηση και θα βρεθούν αποτελεσματικές λύσεις; Όταν δεν θα έχει μείνει ούτε ένα δέντρο όρθιο στην Ελλάδα; Χάνονται ψυχές, καίγονται περιουσίες, καταστρέφεται ολοσχερώς η φύση. Φτάνει πια.. Στο τέλος θα αναπνέουμε μόνο διοξείδιο του άνθρακα σ’ αυτή τη χώρα!», δήλωσε στο τέλος η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε την ανάρτηση

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight