Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Βαθμολογία UEFA: Αύξησε τη διαφορά από την Κροατία η Ελλάδα!

Βαθμολογία UEFA: Αύξησε τη διαφορά από τ...

Θετικό το πρόσημο για τη χώρα μας στο φινάλε της πρώτης εβδομάδας του τρίτου προκριματικού γύρου των τριών διοργανώσεων της UEFA

Οι νίκες του Ολυμπιακού και του Άρη αλλά και η ισοπαλία του ΠΑΟΚ έδωσαν την ευκαιρία στην Ελλάδα να αυξήσει οριακά την διαφορά της από την Κροατία στην βαθμολογία της UEFA.
Θετικό το πρόσημο για τη χώρα μας στο φινάλε της πρώτης εβδομάδας του τρίτου προκριματικού γύρου των τριών διοργανώσεων της UEFA. Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στην Μαρσέιγ, ήρθαν Ολυμπιακός και Άρης να πανηγυρίσουν νίκες με το ίδιο σκορ (1-0) επί των Γκενκ και Ντιναμό Κιέβου αντίστοιχα, ενώ και ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μείνει όρθιος στο Σπλιτ αποσπώντας λευκή ισοπαλία από την Χάιντουκ.
Μετά τους 200 βαθμούς που προσέφερε το τριφύλλι, ήρθαν οι τρεις εκπρόσωποι της Ελλάδας την Πέμπτη να μαζέψουν 500 ακόμα. Έτσι, η χώρα μας παρέμεινε στην 19η θέση φτάνοντας τους 21725 βαθμούς. Από την πλευρά τους οι Κροάτες που βρίσκονται στην ακριβώς από κάτω και συγκεκριμένα στην 20η, πέραν της ισοπαλίας της Χάιντουκ είδαν μεν την Ριέκα να επικρατεί με 3-1 εκτός έδρας της Β36 Τορσάβν από τα Νησιά Φερόε, ωστόσο, η Όσιγιεκ γνώρισε βαριά ήττα με 5-1 από την Αντάνα Ντεμίρσπορ στην Τουρκία.
Έτσι, οι Κροάτες συγκέντρωσαν 350 βαθμούς και έφτασαν στους 21525. Φυσικά, ενώ παραμένουν όλα ανοιχτά στο ζευγάρι της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports