Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγωδία στους Φούρνους Ικαρίας: Γιος ηθοποιού ο 11χρονος που πνίγηκε

Τραγωδία στους Φούρνους Ικαρίας: Γιος ηθ...

Η μητέρα του, η οποία διατηρεί ξενοδοχείο στο νησί, τον αναζητούσε από νωρίς το απόγευμα

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δήμαρχος Φούρνων, το 11χρονο αγόρι που πνίγηκε στο νησί, ήταν ο γιος του ηθοποιού…

«Γύρω στις 6.30 το απόγευμα με ειδοποίησε η μητέρα του παιδιού ότι έχει χάσει τον Χρήστο από τις 2 το μεσημέρι. Κινηθήκαμε άμεσα, με την Αστυνομία, το Λιμεναρχείο, με κατοίκους του νησιού και ξεκινήσαμε να τον ψάχνουμε, δεν τον βρίσκαμε» περιγράφει ο δήμαρχος Δημήτρης Καρύδης.

«Καταλάβαμε ότι κάτι κακό συνέβη και δυστυχώς το βρήκαμε πνιγμένο το παιδί. Η μητέρα του είναι από το νησί, είχαν έρθει να κάνουν τις διακοπές τους. Μεγάλο κακό έγινε, ότι και να πούμε είναι λίγο».

Βρέθηκε νεκρός στην παραλία Πλάκα
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, το αγόρι βρέθηκε νεκρό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θάλασσα, στην παραλία Πλάκα στους Φούρνους Ικαρίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει ήδη συγκεντρώσει το λιμενικό, το ανήλικο αγόρι είχε φύγει το μεσημέρι στις 2 μ.μ. από το σπίτι του, και η μητέρα του στις 6 μ.μ. εμφανίστηκε στο λιμενικό τμήμα δηλώνοντας την εξαφάνισή του.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του αγοριού, το οποίο τελικά εντόπισε και ανέσυρε ένας πολίτης.

Το 11χρονο παιδί, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο αγροτικό ιατρείο του νησιού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να εντοπιστούν οι αιτίες που το οδήγησαν στον θάνατο. Το λιμενικό τμήμα των Φούρνων, κάνει τις έρευνες για την υπόθεση. 

Όπως είπε ο δήμαρχος, το πρωί της Παρασκευής η σορός τους άτυχου 11χρονου θα μεταφερθεί στην Σάμο για να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή.  

πηγη

 

ΝΕΟΤΕΡΟ:  Ασύλληπτη τραγωδία στους Φούρνους Ικαρίας όπου ένα 11χρονο αγόρι ανασύρθηκε νεκρό από τη θάλασσα στην παραλία Πλάκας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον γιο γνωστού Έλληνα ηθοποιού.

Το παιδί φορούσε το μαγιό και τη μάσκα του όταν ανευρέθη καθώς είχε πάει για κολύμπι σε παραλία κοντά στο λιμάνι. Η μητέρα του, η οποία διατηρεί ξενοδοχείο στο νησί, τον αναζητούσε από νωρίς το απόγευμα, ενημερώνοντας τις Αρχές στις 18.30 ότι τον ψάχνει.

Το παιδί εντοπίστηκε αργότερα στην παραλία από άνθρωπο που βρισκόταν στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα κυκλοφορούσε με τη φωτογραφία του γιου της σε μια προσπάθεια να το βρει και όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας, όταν ανέσυραν το αγοράκι από τη θάλασσα, ο κόσμος άρχισε να κλαίει και να φωνάζει «Γιατρό, καλέστε γιατρό!».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το 11χρονο αγόρι είχε πάει για μπάνιο και για άγνωστο λόγο έχασε τη ζωή του. Οι πληροφορίες ότι μπλέχτηκε σε δίχτυα δεν επιβεβαιώνονται.

Το παιδί διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο αγροτικό ιατρείο Φούρνων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στους Φούρνους Ικαρίας όπου ένα αγόρι, 11 ετών, ανασύρθηκε νεκρό.

Το παιδί φορούσε το μαγιό του και η μητέρα του τον αναζητούσε από νωρίς το απόγευμα, ενημερώνοντας τις Αρχές στις 18.30 ότι τον ψάχνει.

Αμέσως άρχισαν οι έρευνες από την Αστυνομία και το Λιμενικό οι οποίες είχαν τραγική κατάληξη καθώς τον ανήλικο εντόπισε στις 20.30 ένας περαστικός όταν είδε τη σορό.

Το παιδί διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο αγροτικό ιατρείο Φούρνων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγόρι μπλέχτηκε σε δίχτυα και δεν μπορούσε να ανέβει στην επιφάνεια της θάλασσας.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις