Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι:«Ιδρωμένη και ημιλιπόθυμη» η 4χρονη που απεγκλωβίστηκε από ΙΧ

Μεσολόγγι:«Ιδρωμένη και ημιλιπόθυμη» η 4...

Τι λένε οι αστυνομικοί που την έσωσαν

Ιδρωμένη και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση εντόπισαν οι αστυνομικοί την 4χρονη που βρέθηκε κλειδωμένη την Τρίτη το βράδυ μέσα σε αυτοκίνητο σε πάρκινγκ σουπερμάρκετ στο Μεσολόγγι.

Υπενθυμίζεται πως η 4χρονη σώθηκε πραγματικά την τελευταία στιγμή από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ όταν περαστικοί διαπίστωσαν πως η μικρή ήταν κλειδωμένη μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σουπερμάρκετ στο Μεσολόγγι. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο πατέρας της πήγε για ψώνια ξεχνώντας το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο. 

 

 

Οι αστυνομικοί Δημήτρης Τσήλιος και Παντελής Καρδάκας που έσωσαν το παιδί μίλησαν στον ΑΝΤ1 περιγράφοντας όσα έγιναν: «Ήμασταν σε περιπολία με τις μηχανές το απόγευμα της Τρίτης και πήρα σήμα ότι σε σουπερμάρκετ υπάρχει παιδί σε όχημα κλειδωμένο.

Σε ένα λεπτό φτάσαμε στο σημείο και διαπιστώσαμε ότι σε κλειδωμένο με συναγερμό αυτοκίνητο και φιμέ τζάμια υπάρχει παιδί δεμένο σε καθισματάκι, ιδρωμένο και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Εκείνη την έξω είχε 35 βαθμούς Κελσίου και μέσα στο αυτοκίνητο τουλάχιστον 40. Αμέσως σπάσαμε το τζάμι και απεγκλωβίσαμε το παιδάκι. Του ρίξαμε νερό και αμέσως με περιπολικά το μεταφέραμε στο νοσοκομείο.

Ο πατέρας ήταν στο σουπερμάρκετ και όταν βγήκε μας είπε ότι δεν θυμόταν ότι είχε το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο».

Σημειώνεται ότι ο πατέρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία επειδή εξέθεσε σε κίνδυνο την ανήλικη κόρη του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις