Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέο βίντεο από την πορεία των χούλιγκαν πριν το στυγερό έγκλημα

Νέο βίντεο από την πορεία των χούλιγκαν ...

Η φονική επίθεση των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τις στιγμές λίγα λεπτά πριν τη φονική επίθεση των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια από την οποία έπεσε νεκρός ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ φέρνει στο φως νέο βίντεο - ντοκουμέντο, αποτυπώνοντας με τον χειρότερο τρόπο τις διαθέσεις των Κροατών χούλιγκαν.

Μαυροντυμένοι, άλλοι με κουκούλες, κράνη και άλλοι έχοντας αφήσει ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, περισσότεροι από 100 άνδρες, σαν τάγμα εφόδου, κρατώντας ξύλα, καδρόνια και κάθε λογής αιχμηρά αντικείμενα, ακόμα και ξύλινη τάβλα με καρφιά, περπατούν χωρίς θόρυβο για να μη γίνουν αντιληπτοί, μέχρι να φτάσουν στο σημείο της επίθεσης, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο 29χρονος Μιχάλης.

Όλα αυτά ενώ επτά αστυνομικοί με φακούς στα χέρια και μηχανής παρακολουθούν διακριτικά.

Σε άλλο βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το STAR, οι μαυροντυμένοι άνδρες φαίνονται συγκεντρωμένοι σε οικόπεδο κοντά στο σημείο της συμπλοκής. Παραμονεύουν περιμένοντας το σύνθημα για να επιτεθούν.

Η διαδρομή τους ξεκίνησε από τον σταθμό του Περισσού, καθώς στα επίμαχα πλάνα φαίνεται να περπατούν μπροστά από περίπτερο της περιοχής, ανενόχλητοι, κρατώντας καδρόνια, σιδηρολοστούς, ρόπαλα ακόμα και αλυσίδες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις