Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Με επιτυχία το 5ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης – Συμμετείχε και Μουσικό Σύνολο της Ανατολικής Αιγιαλείας

Με επιτυχία το 5ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών ...

Οι Φιλαρμονικές παρουσίασαν κλασσικά, hip hop-trap-rock-disco και pop ακούσματα, μουσικά θέματα από ξένες κινηματογραφικές ταινίες, κ.α.

Στην κεντρική πλατεία του Δερβενίου πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το 5ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και με τη συμμετοχή των Φιλαρμονικών: Ξυλοκάστρου, Μεσσήνης, Μουσικού Συνόλου Ανατολικής Αιγιαλείας (μουσικοί Φιλαρμονικών Αιγείρας-Ακράτας), Δερβενίου και της Kaloy's Big Band!

Τη μουσική βραδιά παρουσίασε ο εξαιρετικός Γιώργος Κορδούλης.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Νικόλαος Λάσκος, οι Αντιδήμαρχοι  Ανδρέας Καραβάς, Σπύρος Αποστολόπουλος, Αναστάσιος Λόντος και Γιάννης Σκέρος (Πρόεδρος και του ΝΠΔΔ "Ηλίας Κατσούλης"), ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Κορινθίας Γιώργος Ψυχογιός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Καραβάς και Επαμεινώνδας Κατσούλας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞΕ Πάνος Καλύβας,  ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δερβενίου Γιάννης Ροδόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πύργου Προκόπης Βυζάς , ο μαέστρος της Φιλαρμονικής Δήμου Καλαβρύτων Γιώργος Μπαμπαράκος, η Δρ. Αντωνία Τζαναβάρα, Αρχαιολόγος  - Ιστορικός Τέχνης και Διδάκτωρ Μουσειολογίας ΤΠΤΕ Πανεπιστημίου Αιγαίου - Έφορος Δημοτικής Πινακοθήκης Κορίνθου, πρόεδροι φορέων και Συλλόγων κλπ.

Το Φεστιβάλ σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία και η ασφυκτικά κατάμεστη πλατεία του Δερβενίου πλημμύρισε με ποικίλα μουσικά ακούσματα από τις Φιλαρμονικές, που εκτείνονταν απο κλασσικά, hip hop-trap-rock-disco pop ακούσματα, μουσικά θέματα από ξένες κινηματογραφικές ταινίες, Jazz μουσική και αφιέρωμα σε μουσικά θέματα της χρυσής εποχής του Παλιού Καλού Ελληνικού Κινηματογράφου!

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου ευχαρίστησαν θερμά τόσο τις φιλοξενούμενες Φιλαρμονικές για τη πολύ όμορφη παρουσία τους, όσο και το πολυπληθές μουσικόφιλο κοινό!

Τέλος ευχαριστούν δημοσίως θερμά τη κυρία Μαίρη Νικολοπούλου και το Μιχάλη Δημητρίου, για τη παροχή φωτογραφικού υλικού από τη γιορτή της μουσικής στη πλατεία του Δερβενίου.

Ανανεώνουν δε το μουσικό ραντεβού τους για το Σάββατο 27 Ιουλίου 2024, όπου και θα πραγματοποιηθεί το 6ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης στο Δερβένι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture