Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μεγάλη συγκίνηση για το θάνατο της Καλλιόπης (Πίτσας) Παναγοπούλου - Παλιοί συμμαθητές της την αποχαιρέτισαν στα social media

Πάτρα: Μεγάλη συγκίνηση για το θάνατο τη...

Το δυσάρεστο νέο του θανάτου της έφτασε έως και τη μακρινή Μελβούρνη - Η Πίτσα Παναγοπούλου είχε τελειώσει το κλάδο Διοικητικών στελεχών/Γραμματέων του Πολυκλαδικού Λυκείου Πατρών

Μεγάλη λύπη και δάκρυα σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Καλλιόπης (Πίτσας) Παν. Παναγοπούλου που έφυγε από τη ζωή στα 53 της μόλις χρόνια. Η αγαπητή Πίτσα Παναγοπούλου όπως την φώναζαν από μικρή στην οικογένεια της και οι φίλοι της, ήταν μία ξεχωριστή κοπέλα, ένας κοινωνικός άνθρωπος με ζωντάνια, ευγένεια και καλοσύνη.

Το δυσάρεστο νέο μέσα από τη δύναμη των social media έφτασε και μακριά από την Πάτρα μέχρι και την μακρινή Μελβούρνη στην Αυστραλία όπου ζει μία Πατρινή, η Σοφία Αννίνου που ήταν συμμαθήτρια με την Πίτσα Παναγοπούλου στο Πολυκλαδικό Λύκειο Πατρών, η οποία και ανήρτησε μία ωραία φωτογραφία με όλα τα παιδιά που φοιτούσαν στον κλάδο Διοικητικών στελεχών/γραμματέων του Πολυκλαδικού το 1988. Ανάμεσα στους ήταν και η Πίτσα Παναγοπούλου, η οποία πριν το Πολυκλαδικό είχε φοιτήσει στο 2ο Γυμνάσιο Πατρών στην Τριών Ναυάρχων.

Όλα τα παιδιά που ήταν στον κλάδο αυτό του Πολυκλαδικού Λυκείου της Πάτρας κατόπιν πήραν το πτυχίο "Στελεχών Διοίκησης".

Την όμορφη αυτή φωτογραφία που είναι γεμάτη νιάτα, αθωότητα, ομορφιά και δημιουργεί νοσταλγία και δυνατά συναισθήματα έστειλε στο thebest.gr o Γιάγκος Ιγγλέσης που επίσης εικονίζεται στη φωτ., ο οποίος ήταν συντετριμμένος από το νέο του θανάτου της Πίτσας Παναγοπούλου.

Η κηδεία της Καλλιόπης (Πίτσας) Παναγοπούλου τελέστηκε την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023 στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων του Α’ Δημοτικού Κοιμητηρίου Πατρών όπου και ακολούθησε η ταφή της.

Η εκλιπούσα είχε τρία αδέλφια, την Αδαμαντία Παναγοπούλου, την Διονυσία Παναγοπούλου και την Γεωργία καθώς και δύο αγαπημένα ανίψια, την Παναγιώτα και τον Σπύρο.

Στο πένθιμο αγγελτήριο αναφέρεται και ο φίλος της εκλιπούσης, Κωνσταντίνος Κοσμόπουλος.

Η Καλλιόπη Παναγοπούλου είχε χάσει τη μητέρα της, Βασιλική χήρα Παν. Παναγόπουλου τον Δεκέμβριο του 2019.

Επιμέλεια κειμένου: ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Μία αναμνηστική φωτ. των παιδιών του κλά...

Μία αναμνηστική φωτ. των παιδιών του κλάδου Διοικητικών στελεχών/γραμματέων του Πολυκλαδικού Λυκείου της Πάτρας, τέλη του '80.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις