Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τσουνάμι… χωρισμών έφερε η ταινία της Barbie – Όλο και περισσότερες γυναίκες παρατάνε τον «Κεν» τους

Τσουνάμι… χωρισμών έφερε η ταινία της Ba...

«Σε ευχαριστώ Barbie. Με έκανες να συνειδητοποιήσω ότι αξίζω κάτι καλύτερο»

Μπορεί η Barbie να έχει συγκεντρώσει πάνω από 775 εκατομμύρια δολάρια, καταγράφοντας ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων, ωστόσο εκτός από την σαρωτική επιτυχία στο Box Office η ταινία δεν φαίνεται να φέρνει μεγάλη επιτυχία… στα ζευγάρια που πήγαν να την παρακολουθήσουν στο σινεμά.

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης ταινίας με την Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία θίγει μια σειρά από φεμινιστικές και υπαρξιακές ανησυχίες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν από ιστορίες γυναικών που λένε ότι αναθεώρησαν βαθιά όσον αφορά τις σχέσεις τους, εξαιτίας της ταινίας.

«Είμαι μαλ… που χώρισα με το αγόρι μου για την ταινία Barbie;» ρώτησε μια γυναίκα σε μία δημοφιλή πλατφόρμα που τα μέλη της μοιράζονται διάφορους προβληματισμούς τους για τις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

Στο TikTok, μια άλλη γυναίκα δήλωσε ότι η ταινία την έκανε να αντιληφθεί πως ο σύντροφός της, της συμπεριφερόταν με απαξιωτικό τρόπο και τον χώρισε.

«Σε ευχαριστώ, ‘Barbie’ που με ενδυνάμωσες, που μου έδωσες αυτοπεποίθηση, που με έκανες να συνειδητοποιήσω ότι αξίζω κάτι καλύτερο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight