Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Ράλι Ιονίου: Η διαδρομή Τριζόνια-Ρίο

Ράλι Ιονίου: Η διαδρομή Τριζόνια-Ρίο

Τα αποτελέσματα και η κατάταξη

Η διαδρομή από τα Τριζόνια στο Ρίο είναι ένας ιδιαίτερος θαλάσσιος στίβος που επιφύλαξε έναν ωραίο αγώνα και πολλές εκπλήξεις στους αγωνιζόμενους στο Ράλι Ιονίου που διοργανώνει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών.

Η πρόγνωση όπως συχνά συμβαίνει στην στενή αυτή λωρίδα θάλασσας ανάμεσα σε ψηλά βουνά δεν είναι ακριβής και έδωσε τη δυνατότητα στους κυβερνήτες να επιλέγουν διαφορετικές τακτικές, αφού ο ασθενής άνεμος στον κορινθιακό έκρυβε παγίδες.

Μετά την εκκίνηση έξω από τα Τριζόνια, τα σκάφη κατευθύνθηκαν προς το Αίγιο όπου εκεί υπήρχε το πρώτο σημείο στροφής και στη συνέχεια πάλι στα Τριζόνια (δεύτερο σημείο στροφής) με κατεύθυνση τον τερματισμό λίγο πριν την Γέφυρα. Από την αρχή ξέφυγε ο νικητής του Brindisi – Κέρκυρα το κερκυραϊκό σκάφος Rush (Τσατσόπουλος) και πήρε την κανονιά σε 4 ώρες περίπου με μέση ταχύτητα 7 μίλια περίπου.

Ακολούθησε μάχη μεταξύ 5 σκαφών με συνεχείς εναλλαγές των θέσεων λόγω διαφορετικής τακτικής με το Cocobill II (Σαραϊλίδης) να κόβει το νήμα λίγο πριν το τερματισμό από το Bidurik (Corbet) με το ίδιο σκηνικό να επαναλαμβάνεται μεταξύ του Αφρόεσσα ( Γκρέτσος) και Φιλίρα (Χρονάκος). 

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports