Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συγχαρητήρια από τον Κώστα Σβόλη για την διοργάνωση του Φεστιβάλ Χορού στο Σούλι Πατρών

Συγχαρητήρια από τον Κώστα Σβόλη για την...

Δεν θα μπορούσαμε να απουσιάσουμε από αυτή τη μεγάλη γιορτή πολιτισμού καθώς ήταν καθήκον μας να στηρίξουμε όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ την παράδοσή μας, ανέφερε ο κ. Σβόλης

Mε ανακοίνωση του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πάτρα Ενωμένη, Κώστας Σβόλης, ο οποίος είναι και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, εκφράζει τα συγχαρητήρια του στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σουλίου για τη διοργάνωση του στον Φεστιβάλ Χορού που διεξήχθη φέτος το χρονικό διάστημα 27 με 30 Ιουλίου 2023 με μεγάλη επιτυχία.

Η ανακοίνωση της παράταξης Πάτρα Ενωμένη του Κώστα Σβόλη έχει ως εξής:

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σουλίου για τις πολιτιστικές δράσεις  που πραγματοποιεί, μεταξύ των οποίων ήταν και η εξαιρετική διοργάνωση του σπουδαίου Φεστιβάλ Χορού.

Δεν θα μπορούσαμε να απουσιάσουμε από αυτή τη μεγάλη γιορτή πολιτισμού, καθώς ήταν καθήκον μας να στηρίξουμε όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ την παράδοσή μας και την πολιτιστική μας κληρονομιά και ταυτότητα, καθώς και τους χοροδιδασκάλους, τους χορευτές και όλους τους φίλους μας στον Πολιτιστικό Σύλλογο και στη δραστήρια περιοχή του Σουλίου. Ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας κάνατε.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον αεικίνητο πρόεδρο του Συλλόγου Κώστα Χαρμαντά και σε όλους τους συνεργάτες του. Για τέσσερις ολόκληρες ημέρες απολαύσαμε ένα μοναδικό χορευτικό θέαμα με συλλόγους από ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς κι ένα ξεχωριστό θεατρικό δρώμενο με πολλά μηνύματα. Τέτοια Φεστιβάλ θέλουμε, γιατί βοηθούν στην εξωστρέφεια της Πάτρας!”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις