Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Η τελετή έναρξης της 33ης Διεθνούς ιστιοπλοϊκής εβδομάδος Ιονίου

Η τελετή έναρξης της 33ης Διεθνούς ιστιο...

Δραστηριότητες από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών

Με την έντονη παρουσία της τοπικής κοινωνίας έγινε η τελετή έναρξης της 33ης Διεθνούς ιστιοπλοϊκής εβδομάδος Ιονίου (Ράλι Ιονίου) στα Τριζόνια, συνδυάζοντας το ιστιοπλοϊκό ραντεβού των συμμετεχόντων, με το άναμμα του ιστορικού φάρου των Τριζονίων, την παρουσίαση λαογραφικών χορών και τον χαιρετισμό της εκδήλωσης από τον Ιωάννη Μπούγα Υφυπουργό Δικαιοσύνης, τον Δήμαρχο Δωρίδος, τον πρόεδρο του ΣΠΟΑΚ και τους εκπροσώπους των τοπικών εκπολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων.
Τα 38 σκάφη του αγώνα και οι 250 περίπου ιστιοπλόοι έτυχαν μιας θερμής φιλοξενίας στο νησί, το οποίο με την γεωγραφική θέση του, το φυσικό κάλλος, τις υποδομές του και κυρίως την θέληση των κατοίκων και των τοπικών φορέων, διεκδικεί να αποτελέσει ένα σταθερό σημείο στην ανάπτυξη του γιώτινγκ και της αγωνιστικής ιστιοπλοΐας στην περιοχή.
Στην τελετή παρευρέθηκαν και χαιρέτισαν ο δήμαρχος Δωρίδος Γιώργος Καπετζώνης, ο υφυπουργός δικαιοσύνης Ιωάννης Μπούγας, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Δ. Ταράτσας, ο Σ. Χαλβατζής και ο Γ. Δρίκος πρόεδρος και αντιπρόεδρος αντίστοιχα του ΣΠΟΑΚ (Σύνδεσμος Προστασίας και Ειδησεογραφικά Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου), η διοικητής του Α' Λιμενικού τμήματος Ναυπάκτου Μ. Θωμοπούλου, ο τοπικός αθλητικός σύλλογος Γλάρος και ο εκπολιτιστικός σύλλογος Τριζονήσια, ιστιοπλόοι και πλήθος κόσμου.
Ιδιαίτερη στιγμή ήταν το άναμμα του φάρου μετά από χρόνια, ο οποίος επισκευάστηκε μετά από ενέργειες του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου και το χορευτικό τμήμα του λαογραφικού συλλόγου Ανεμογιάννης όπου γέμισε με ήχους και εικόνα την όμορφη βραδιά.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports