Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Οι οπαδοί του Πανηλειακού ιδρύουν ομάδα με το όνομα ΠΑΣ Πύργος

Οι οπαδοί του Πανηλειακού ιδρύουν ομάδα ...

Ξεκινάει από την Γ' ΕΠΣ Ηλείας

Μια νέα ομάδα ιδρύεται στην Ηλεία, μια ομάδα την οποία ιδρύουν οι οπαδοί του Πανηλειακού και η οποία θα φέρει το όνομα ΠΑΣ Πύργος.

Δεν θα έχει καμία σχέση με τον Πανηλειακό, αλλά θα είναι μια ομάδα την οποία όπως αποκαλούν, θα είναι “τέκνο του Πανηλειακού”.

Η ομάδα ΠΑΣ Πύργος, θα μετάσχει ως νέο, υπό αναγνώριση μέλος της ΕΠΣ Ηλείας, στη Γ΄ κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου.

Την Κυριακή, έκανε την εμφάνισή της στο διαδίδκτυο και ανακοίνωση οργανωμένων οπαδών του Πανηλειακού, η οποία μιλάει γι’ αυτή τη νέα ομάδα του Πύργου.

Η ανακοίνωση αυτή λέει:

«...Πάρτε τα ζβάρα όλα κάψτε τα βρε,
κάψτε κάθε παλιό, για να βγει από μέσα
ο πιο όμορφος ανθός...»
Αδέρφια, συνοπαδοί και φίλοι του αγαπημένου μας Πανηλειακού,
Με μεγάλη περηφάνια και ύστερα από συζητήσεις και διαβουλεύσεις πολλών εβδομάδων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μία σκέψη, ένα όνειρο πολλών χρόνων είναι έτοιμο πλέον να πάρει «σάρκα και οστά». Η γέννηση του «Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Συλλόγου ΠΥΡΓΟΣ 2023» είναι γεγονός. Η ομάδα της «καρδιάς» μας, η ομάδα της πόλης μας που μάθαμε να αγαπάμε από μικρά παιδιά από τους πατεράδες και τους παππούδες μας και την οποία επί δεκαετίες στηρίζουμε σε όμορφες και δύσκολες στιγμές ακολουθώντας την περήφανα σε όλα τα γήπεδα της χώρας, θα κατεβαίνει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους ΠΕΡΗΦΑΝΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΚΑΘΑΡΗ, στηριζόμενη αποκλειστικά στον κόσμο της που θα αποτελεί τη βάση και την κινητήρια δύναμή της. Έτσι όπως την έχουμε ονειρευτεί εμείς!
Η πρώτη μεγάλη «μάχη», η εσωτερική διαμάχη με το συναίσθημα και την καρδιά μας, δόθηκε και κερδήθηκε. Η δεύτερη είναι μπροστά μας και έχει να κάνει με την γραφειοκρατία και τα στενά χρονικά περιθώρια. Όμως είμαστε μαθημένοι στις μάχες και είμαστε αποφασισμένοι να τα καταφέρουμε! Αν και είτε τώρα είτε σε λίγους μήνες από τώρα, το «ποτάμι» πλέον δεν έχει γυρισμό!

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports