Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ελένη Τοπαλούδη: Η συμβολική κίνηση της μητέρας της στη μνήμη της

Ελένη Τοπαλούδη: Η συμβολική κίνηση της ...

Πέρασαν σχεδόν 5 χρόνια από τη δολοφονία

«Ραγίζουν» καρδιές τα λόγια της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη, καθώς έχουν περάσει σχεδόν 5 χρόνια από τον βιασμό και τη δολοφονία της από 2 νεαρούς στη Ρόδο, σε μια υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο.

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους, σχεδόν 5 χρόνια μετά τη δολοφονία της κόρης τους, όταν οι Αρχές είχαν εντοπίσει τη σορό της στα βράχια της Ρόδου και την αναγνώρισαν από το τατουάζ που είχε πάνω της.

Η μητέρα της έκανε μια συγκινητική ανάρτηση, στην οποία αναφέρει ότι έκανε στη μνήμη της δωρεά κάποια από τα βιβλία της στη δανειστική βιβλιοθήκη Διδυμοτείχου. 

«Ελενίτσα μου, καλοσυνάτη, καλόψυχή μου, δοτικό μου πλασματάκι, η μαμά σου έκανε το ελάχιστο για την ιερή μνήμη σου. Και μόνο που ξέρω πολλά από τα βιβλία τα επέλεξες εσύ, η χαρά μου και η ικανοποίηση μου είναι μεγάλη», γράφει χαρακτηριστικά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη και συγκινεί.

 Η ανάρτηση της μητέρας της:
«Ελένη μου 4 χρόνια και 8 μήνες περάσανε από την απάνθρωπη δολοφονία σου.

Μόνο πόνος και ανείπωτη θλίψη και ένα μεγάλο γιατί, γιατί, γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι???? Κοριτσάκι μου μικρό, εδώ και καιρό, στροβιλίζονταν διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου. Τι να κάνω; Πώς να το κάνω; Πουλάκι μου, ξέρεις εσύ, στο σπίτι μας όπου και να γυρίσεις το βλέμμα σου, μόνο βιβλία θα δεις.

Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω μια δωρεά στη δανειστική βιβλιοθήκη Διδυμοτείχου, κάποια από τα βιβλία σου. Όλα γράφουν το όνομα. σου. Ξέρω ότι αν ζούσες θα το χαιρόσουν πολύ και θα το ευχαριστιόσουν. Σήμερα το πρωί τα χάρισα.

Ελενίτσα μου, καλοσυνάτη, καλόψυχή μου, δοτικό μου πλασματάκι, η μαμά σου έκανε το ελάχιστο για την ιερή μνήμη σου. Και μόνο που ξέρω πολλά από τα βιβλία τα επέλεξες εσύ, η χαρά μου και η ικανοποίηση μου είναι μεγάλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις