Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τη Δευτέρα 31/7 η κηδεία της 50χρονης Τατιάνας Καλατζή στο Α' Κοιμητήριο

Πάτρα: Τη Δευτέρα 31/7 η κηδεία της 50χρ...

Η Πατρινής καταγωγής αρχιτέκτων εργαζόταν στη Βιέννη όπου είχε φτιάξει και την οικογένεια της

H είδηση του θανάτου της αγαπητής Πατρινής αρχιτέκτονος Τατιάνας Καλατζή στα 50 της μόλις χρόνια, μόλις μαθεύτηκε πριν λίγο καιρό προξένησε ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση.

Η ευγενής και χαρισματική Τατιάνα Καλατζή Suchomel, ζούσε με την οικογένεια της και εργαζόταν στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, την Βιέννη, απ’ όπου και θα μεταφερθεί η σορός της για να γίνει η κηδεία της την Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023 στις 11 το πρωί στον ιερό ναό Αγίων Αγγέλων του Α’ Δημοτικού Κοιμητηρίου Πατρών όπου και θα ταφεί στη συνέχεια.

Η γλυκιά Τατιάνα Καλατζή που μόνο καλά λόγια είχαν να πουν όσοι τη γνώριζαν, την εκτιμούσαν και την αγαπούσαν, έδινε μάχη με την ασθένεια της τα τελευταία πέντε χρόνια από την οποία δεν κατάφερε να βγει νικήτρια βυθίζοντας στο πένθος και στη θλίψη την οικογένεια της, τον σύζυγο της, Sergio Suchomel, τα δύο της παιδιά, Ηλέκτρα-Ynes και Nayra-Δάφνη, τους αγαπημένους της γονείς Αλέξανδρο και Κωνσταντίνα Καλατζή και τον αδελφό της Μάξιμο Καλατζή.

Ο θάνατος της Τατιάνας Καλατζή σκόρπισε μεγάλη λύπη τόσο την οικογένειά της και στους φίλους στην Πάτρα απ' όπου καταγόταν και την οποία φρόντιζε να επισκέπτεται για να δει τους δικούς της ανθρώπους.

Παράκληση της οικογένειας της εκλιπούσης είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να σωθούν στο ίδρυμα "Φλόγα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις