Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σία Αναγνωστοπούλου: Παράταση των ατομικών συμβάσεων των καθαριστριών στο Πανεπιστήμιο

Σία Αναγνωστοπούλου: Παράταση των ατομικ...

Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου

 Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σία Αναγνωστοπούλου αναφέρει σε ανακοίνωσή της πως δίνεται παράταση μεχρι τις 31 Οκτωβρίου στις ατομικές συμβάσεις των καθαριστριών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Προσθέτει μάλιστα πως "ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα καταθέσει το αμέσως επόμενο διάστημα δική του πρόταση με την οποία θα βάζει ένα τέλος στην ομηρία των εργαζομένων επί τόσα χρόνια στην καθαριότητα".

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Έστω και την υστάτη μετά από πολλούς αγώνες των εργαζομένων, κατατέθηκε άρθρο σε τροπολογία-σκούπα για την παράταση των ατομικών συμβάσεων τους στο πανεπιστήμιο Πατρών.

Η παράταση που δόθηκε μέχρι την 31η Οκτωβρίου, δεν καλύπτει βέβαια το χρονικό διάστημα που είχαν ζητήσει οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα. Σε αυτό το θέμα της μετέωρης εργασίας  πρέπει να δοθεί οριστική λύση και η λύση σίγουρα δεν είναι οι εργολάβοι. 

Αυτονοήτως, στηρίζουμε την παράταση που δίνεται, έστω και αν είναι «κουτσουρεμένη». Βέβαια η κυβέρνηση της ΝΔ κατά τη συνήθη πρακτική της φέρνει τροπολογία-σκούπα ( η οποία πρέπει να ψηφιστεί εν συνόλω) με άρθρα που δεν είναι δυνατόν να υπερψηφιστούν από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα καταθέσει το αμέσως επόμενο διάστημα δική του πρόταση  με την οποία θα βάζει ένα τέλος στην ομηρία των εργαζομένων επί τόσα χρόνια στην καθαριότητα (πανεπιστήμια, νοσοκομεία κλπ).

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις