Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΗΠΑ: «Βόμβες» από αξιωματικό για τα UFO – «Έχουν δολοφονηθεί άνθρωποι για να μην μιλήσουν»

ΗΠΑ: «Βόμβες» από αξιωματικό για τα UFO ...

Μήπως τελικά δεν είμαστε μόνοι;

Μήπως τελικά δεν είμαστε μόνοι; Αυτό ισχυρίζεται ο David Grusch, αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και πρώην αξιωματούχος των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών, το «βαθύ λαρύγγι» της υπόθεσης με τα UFO που έχει ανοίξει τον τελευταίο καιρό στη χώρα από μυστικά προγράμματα μέχρι και θεάσεις εξωγήινων!

Η κατάθεση του αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ έχει προκαλέσει παγκόσμιο σάλο. Ο David Grusch είναι ο ένας από τους τρεις που ορκίστηκαν να πουν την αλήθεια ενώπιον μιας επιτροπής του Λευκού Οίκου σχετικά με τα αμερικανικά προγράμματα έρευνας στον… κόσμο των «μη αναγνωρισμένων εναέριων φαινομένων», όπως είναι ο επίσημος όρος που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση των ΗΠΑ για τα UFO.

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και πολλές δεκαετίες, έχουν γίνει πολλές συζητήσεις και έχουν εκφραστεί αναρίθμητες θεωρίες συνωμοσίας για τη μελέτη μυστηριωδών αεροσκαφών ή αντικειμένων και την ύπαρξη εξωγήινων και «μικρόσωμων πρασινωπών ανθρωποειδών».

Τόσο οι Δημοκρατικοί όσο και οι Ρεπουμπλικάνοι καλούν τις υπηρεσίες των ΗΠΑ να εντείνουν τις έρευνές τους και να τις αναδείξουν σε θέμα εθνικής ασφάλειας, λόγω ανησυχιών ότι οι θεάσεις UFO που παρατηρούνται από πιλότους μπορεί να συνδέονται με αντιπάλους της χώρας.

Γι’ αυτό και κλήθηκε ο David Grusch, ένας εκ των τριών που θα καταθέσουν στην επιτροπή του Λευκού Οίκου για το θέμα, ο οποίος έχει προκαλέσει σάλο με τις δηλώσεις του, αφού εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαιώνει ότι έχει υπάρξει επαφή με εξωγήινους και ότι οι ΗΠΑ «γνωρίζουν για την ύπαρξή τους και έχουν στοιχεία στα χέρια τους από τη δεκαετία του 1930».

Μάλιστα, ο ίδιος έφτασε στο σημείο να πει ότι είναι πιθανό να έχουν δολοφονηθεί άνθρωποι που γνώριζαν περισσότερες πληροφορίες, ως μέρος μιας τεράστιας συνωμοσίας που θέλει να κρατάει μυστικά όσα γνωρίζουν οι ΗΠΑ για τα UFO.

Μεταξύ άλλων, ο Grusch ισχυρίστηκε, επικαλούμενος πληροφορίες από αξιόπιστους αξιωματούχους των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε στην κατοχή της άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα, τα οποία χειρίζονταν ζωντανοί οργανισμοί. Δεν αναφέρθηκε ποτέ σε αυτούς ως «ανθρώπους».

Ο David Grusch ορκίστηκε σήμερα Τετάρτη (26.7.2023), μαζί με τον αξιοσέβαστο πρώην πιλότο Ράιαν Γκρέιβς και τον βετεράνο πιλότο του Πολεμικού Ναυτικού, τον Διοικητή Ντέιβιντ Φρέιβορ, ο οποίος είχε ισχυριστεί ότι είχε δει UFO σε μέγεθος καραμέλας τικ τακ το 2004.

Ξεκινώντας την ακρόαση του Grusch, ο βουλευτής Τιμ Μπέρτσετ τη χαρακτήρισε ως ιστορική, αφού πράγματι είναι μια πρωτοφανής υπόθεση που ερευνάται στα χρονικά. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς τους τρεις γενναίους μάρτυρες εδώ. Έδωσαν όρκο ότι θα τηρήσουν το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών και θα το κάνουν», είπε.

«Βέβαια, δεν θα αναφερθούμε σε μικρόσωμους πρασινωπούς ανθρώπους ή ιπτάμενους δίσκους σε αυτή την ακρόαση – συγγνώμη που απογοητεύουμε περίπου τους μισούς που θα μας ακούσουν – θα ερευνήσουμε μόνο τα γεγονότα», συμπλήρωσε ο βουλευτής Μπέρτσετ.

Από τη μεριά του, το Πεντάγωνο έχει διαψεύσει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του Grusch. Αξιωματούχοι, τον περασμένο Δεκέμβριο, είχαν αρκεστεί να δηλώσουν ότι είχαν λάβει «αρκετές εκατοντάδες» νέες αναφορές από τότε που ξεκίνησαν μια νέα προσπάθεια για τη διερεύνηση των αναφορών για UFO.

«Δεν έχουμε δει τίποτα, και είναι ακόμα πολύ νωρίς να πούμε ότι οποιοδήποτε από τα αντικείμενα που έχουμε δει μας έκανε να πιστέψουμε ότι είναι εξωγήινης προέλευσης», δήλωσε ο  υφυπουργός Άμυνας των ΗΠΑ για θέματα μυστικών πληροφοριών και ασφαλείας, Ρόναλντ Μούλτρι. «Οποιοδήποτε μη εξουσιοδοτημένο σύστημα στον εναέριο χώρο μας το θεωρούμε ως απειλή για την ασφάλεια», είχε δηλώσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις