Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δημοτικές εκλογές 2023: Οκτώ ακόμα υποψήφιοι με τον Θεόδωρο Μπαρή

Δημοτικές εκλογές 2023: Οκτώ ακόμα υποψή...

Ανακοινώθηκαν

Οκτώ ακόμη νέους υποψήφιους με το συνδυασμό «Συνεργασία για τον Ερύμανθο», ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης, Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θόδωρος Μπαρής.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Πρόκειται για ανθρώπους με διάθεση προσφοράς για το δήμο, με σημαντική επαγγελματική εμπειρία, καταξιωμένους στην κοινωνία που ενισχύουν τη συλλογική προσπάθεια για έναν Δήμο αυτόνομο και ισχυρό. «Η στήριξη των συνδημοτών μας είναι η κινητήριος δύναμή μας. Καλωσορίζω τους οκτώ νέους συναγωνιστές και τους ευχαριστώ για την επιλογή τους να σταθούμε μαζί δίπλα - δίπλα και να δώσουμε κι αυτόν τον αγώνα για τον τόπο μας. Συνεχίζουμε δυναμικά με αφετηρία και προορισμό τον άνθρωπο», δήλωσε ο κ. Μπαρής.

Πρόκειται για τον Στέφανο Σακελλαρίου από την Πλατανόβρυση, τον Αντώνη Τομαρά από το Σκιαδά, την Χριστίνα Δαραμούσκα από το Σταυροδρόμι, τον Χρήστο Βέρρα από το Φαρραί, τον Μιχάλη Κασπίρη από το Βασιλικό, τον Ηλία Αντωνακόπουλο από τα Κριθαράκια, τον Κώστα Κουτσαντώνη από τα Κριθαράκια και τον Δημήτρη Σκούτα από το Λεόντιο.

 

ΟΙ ΟΚΤΩ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

 

- Στέφανος Σακελλαρίου από την Πλατανόβρυση 

Ο Στέφανος, είναι νέο μέλος της ομάδας. Άνθρωπος με θετική σκέψη, έχει αντίληψη της έννοιας της κοινωνικής προσφοράς, ενώ πιστεύει στην ομαδική δουλειά. Αγαπάει τον τόπο του και τους ανθρώπους του, θέλει και μπορεί να προσφέρει και γι’ αυτό αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για πρώτη φορά. Ιδιωτικός υπάλληλος στο επάγγελμα αγωνίζεται καθημερινά για την οικογένεια του και για την ανατροφή των παιδιών του, δίνοντάς τους το παράδειγμα της ενεργούς συμμετοχής.

 

- Αντώνης Τομαράς από το Σκιαδά

Ο Αντώνης έχει έντονο αυτοδιοικητικό και κοινωνικό αποτύπωμα. Αντιπρόεδρος της Κοινότητας, αντιπρόεδρος στο Πολιτιστικό και Χορευτικό Σωματείο Σκιαδά με μακρά θητεία και στο γονεϊκό κίνημα, το οποίο υπηρέτησε ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, έβαζε πάντα πάνω απ’ όλα το κοινό καλό με πραγματικό και ανιδιοτελές ενδιαφέρον. Ελεύθερος επαγγελματίας, οικογενειάρχης με τρία παιδιά, ο Αντώνης έχει μάθει να δουλεύει σκληρά, με αφοσίωση και προσήλωση στον στόχο του.

 

-Χριστίνα Δαραμούσκα από το Σταυροδρόμι

Η Χριστίνα, θα είναι για πρώτη φορά υποψήφια. Μια νέα, δυναμική γυναίκα, εκπρόσωπος της νέας γενιάς με πολυετή εθελοντική παρουσία στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στο τμήμα Νοσηλευτών, διδάχτηκε από μικρή ηλικία την προσφορά στην τοπική κοινωνία από τον πατέρα της, Νίκο Δαραμούσκα ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος της Κοινότητας. Παντρεμένη και μητέρα ενός μικρού παιδιού αποδέχτηκε την πρόσκληση του Δημάρχου, Θ. Μπαρή ενισχύοντας με την υποψηφιότητα της τον συνδυασμό «Συνεργασία για τον Ερύμανθο».

 

- Χρήστος Βέρρας από το Φαρραί

Ο Χρήστος Βέρρας, συνταξιούχος Ναυτικός και πατέρας δύο παιδιών είναι μόνιμος κάτοικος στο Φαρραί. Άνθρωπος με ανεξάντλητη δύναμη που έχει «μάθει» να μην τον πτοούν οι φουρτούνες της ζωής συστρατεύεται με τον συνδυασμό «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» με διάθεση προσφοράς για ένα καλύτερο αύριο. Πιστεύοντας στη συμμετοχικότητα και τη σύνθεση, καταθέτει τις γνώσεις και την αποδεδειγμένη ικανότητα και εμπειρία του στην κοινή προσπάθεια.

 

 -Μιχάλης Κασπίρης από το Βασιλικό

Ο Μιχάλης, ιδιωτικός υπάλληλος, είναι ένας ακόμη νέος άνθρωπος, ιδιαίτερα δραστήριος που με διάθεση προσφοράς αποδέχτηκε την πρόσκληση του Δημάρχου, Θ. Μπαρή να θέσει υποψηφιότητα για πρώτη φορά. Μόνιμος κάτοικος στο Χάνι Μερκούρη της κοινότητας Βασιλικού, με θετική σκέψη και ειλικρινές ενδιαφέρον για τον τόπο δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει σημαντικά στο μεγάλο στοίχημα που θέτει η δημοτική αρχή για τη νέα τετραετία, με τολμηρές και ουσιαστικές παρεμβάσεις.

 

- Ηλίας Αντ. Αντωνακόπουλος από τα Κριθαράκια

Ο Ηλίας είναι ένας ακόμη νέος άνθρωπος που αποφάσισε να βγει στο προσκήνιο διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο. Θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα με όρεξη να εργαστεί και να προσφέρει στον τόπο που γεννήθηκε και αγαπά. Ιδιωτικός υπάλληλος έχει ολοκληρώσει κύκλο σπουδών marketing, ενώ ασχολείται και με την κτηνοτροφία. Ο Ηλίας πιστεύει στη δύναμη της γενιάς του.

 

- Κώστας Κουτσαντώνης από τα Κριθαράκια 

Ο Κώστας είναι ιδιωτικός υπάλληλος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Παρά την απαιτητική καθημερινότητα, δεν παραλείπει να αποτελεί ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας  και να ενδιαφέρεται για το «κοινό καλό». Θέτει υποψηφιότητα με το συνδυασμού του Δημάρχου, καθώς μοιράζεται τις ίδιες αρχές και το ίδιο όραμα να αναδείξει τον τόπο του και να εξασφαλίσει την πρόοδο του.

 

- Δημήτρης Σκούτας από το Λεόντιο  

Ο Δημήτρης είναι συνταξιούχος και πατέρας τριών παιδιών. Άνθρωπος ενεργός στην τοπική κοινωνία ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Δημάρχου και θα είναι υποψήφιος για πρώτη φορά, καθώς συμμερίζεται τις ανησυχίες για τον τόπο και θέλει να έχει ενεργό συμμετοχή στον αγώνα της παράταξης «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» και να βοηθήσει με την εμπειρία του για την ανάπτυξη του Δήμου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις