Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αυτοδιοικητικές εκλογές- Δήμος Ερυμάνθου: 130 υποψήφιοι από τον Θόδωρο Μπαρή

Αυτοδιοικητικές εκλογές- Δήμος Ερυμάνθου...

Ή ανακοίνωση

O Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θόδωρος Μπαρής έδωσε το σύνθημα της έναρξης της προεκλογικής περιόδου στη συνάντηση που είχε με περισσότερους από 130 υποψήφιους και υποψήφιες του συνδυασμού «Συνεργασία για τον Ερύμανθο».

Σε δελτίο Τύπου η παράταξη αναφέρει:

"Πρόκειται για ανθρώπους απ’ όλο το κοινωνικό, επαγγελματικό και ηλικιακό φάσμα που πιστεύουν στις ικανότητες του Δημάρχου και των στελεχών της δημοτικής Αρχής και στις δυνατότητες του τόπου τους και οδεύουν προς τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου με δυναμική και διάθεση προσφοράς μετουσιώνοντας σε πράξη την πρόοδο και την εξωστρέφεια.

Ο κ. Μπαρής τους καλωσόρισε στην παράταξη και τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση και παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος  του συνδυασμού και τις προτεραιότητες της επόμενης ημέρας, ενώ κάλεσε όλους τους υποψήφιους να δώσουν έναν έντιμο και συλλογικό αγώνα ώστε να συνεχιστεί η αναπτυξιακή πορεία του Δήμου.

«Ο Δήμος μας το 2019 έκανε το πρώτο βήμα μπροστά, το οποίο μετατράπηκε σύντομα σε άλμα προόδου και ανάπτυξης. Τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια πετύχαμε πολλά, παρά τις δυσκολίες που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε από τις εξωγενείς κρίσεις. Δεν μείναμε ούτε στιγμή με σταυρωμένα χέρια. Διεκδικήσαμε, παλέψαμε, δώσαμε άνισες –πολλές φορές- μάχες. Όμως ο τόπος μας κάθε φορά έβγαινε νικητής. Χάρη στους ανθρώπους του που πίστεψαν και πιστεύουν σε εμάς. Είναι δικά τους τα έργα που έγιναν και γίνονται, είναι δικό τους το μέλλον. Κάναμε πολλά, μπορούμε ακόμα περισσότερα… Με όλους εσάς συμπαραστάτες και συνδιαμορφωτές του αύριο που θα απαντά στις προκλήσεις. Με όλους εσάς που με τη θέληση, την ανιδιοτελή σας προσφορά και την αγάπη για τον τόπο μας εμπνέεται την τοπική κοινωνία», ανέφερε ο Δήμαρχος και ανακοίνωσε πως σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί η συγκρότηση του ψηφοδελτίου νίκης".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις