Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Κάρλος Αλκαραθ: Με Rolex Daytona σήκωσε το κύπελλο του Wimbledon, έχει στεφθεί ambassador

Κάρλος Αλκαραθ: Με Rolex Daytona σήκωσε ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Tα διάσημα, ακριβά ρολόγια έχουν τη δική τους ιστορία στο εμβληματικό τουρνουά τένις του Λονδίνου

Μετά από έναν συναρπαστικό τελικό αγώνα διάρκειας 4 ωρών και 42 λεπτών, ο 20χρονος Ισπανός super star Κάρλος Αλκαραθ πανηγύρισε τον παρθενικό του τίτλο στο Wimbledon εξασφαλίζοντας  το δεύτερο Grand Slam® της καριέρας του.

Χρειάστηκαν πέντε σετ κόντρα στον 36χρονο Σέρβο πρωταθλητή Νόβακ Τζόκοβιτς που «τρέλαναν κόσμο»!

Το κύπελο υψώθηκε μέσα σε απίστευτο χειροκρότημα με τον Κάρλος να εμφανίζεται ως υπερήφανος Rolex ambassador. Συγκεκριμένα, είδαμε στον καρπό του το Rolex Oyster Perpetual Cosmograph Daytona σε αντίθεση με τον αντίπαλό του που λάνσαρε ρολόι της Hublot.

Με πολύχρονη ιστορία και παράδοση, το Wimbledon είναι ο «ναός» του τένις και η φετινή διοργάνωση υπενθύμισε σε όλους γιατί αποτελεί την κορυφή του αθλήματος. Με αρχές της, την απόλυτη ακρίβεια και την συνεχή επιδίωξη της αέναης τελειότητας, η Rolex συνεργάζεται και με τα τέσσερα τουρνουά Grand Slam, αλλά το Wimbledon κατέχει μια ξεχωριστή θέση μεταξύ των αθλητικών συνεργασιών της ελβετικής ωρολογοποιίας. Η σχέση της Rolex με το παλαιότερο τουρνουά τένις στον κόσμο χρονολογείται από το 1978, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας διαρκούς σχέσης με το άθλημα. Πέρασαν 40 χρόνια, και η Rolex ήταν και φέτος παρούσα ως επίσημος χρονομέτρης.

Διαβάστε στο sportin.gr 

Ο Alcaraz έρχεται τώρα να προστεθεί σε μια αποκλειστική ομάδα πρεσβευτών της Rolex που έχουν σηκώσει το τρόπαιο στο κεντρικό γήπεδο του Wimbledon συμπεριλαμβανομένων των Rod Laver, Björn Borg, Stefan Edberg και Roger Federer. Ο Ισπανός ακολούθησε επίσης τα βήματα του Borg κατακτώντας το παρθενικό του στέμμα στο Wimbledon σε ηλικία 20 ετών. Τί λέτε, του πάει το ρολόι; Mιλάμε για κομμάτι με τιμή εκκίνησης 30.550 ευρώ. Διαθέτει λευκό καντράν και τρία μαύρα υποκαντράν σε συνδυασμό κίτρινου χρυσού 18 καρατίων και χάλυβα και μάλιστα το έχει ξαναφορέσει σε απονομή. 

 Ειδήσεις Τώρα

Φωτιά στη Ρόδο: Εκκενώνονται 3 οικισμοί και ένα ξενοδοχείο- Ανεξέλεγκτο το πύρινο μέτωπο

Πάτρα: Ό,τι γίνεται και δεν γίνεται αυτή τη στιγμή στην πόλη, είναι ΕΣΠΑ

Wimbledon all star εξέδρα γεμάτη διάσημους στον συγκλονιστικό τελικό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View