Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Για 2η χρονιά συνεχίζεται η συνεργασία του Αρχαιολογικού Μουσείου με τις Παιδικές Κατασκηνώσεις του Δήμου

Πάτρα: Για 2η χρονιά συνεχίζεται η συνερ...

Οι κατασκηνωτές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά που προφέρονται από το Μουσείο

Για 2η χρονιά συνεχίζεται η συνεργασία του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αχαΐας με τις Ημερήσιες Παιδικές Κατασκηνώσεις Δήμου Πατρέων.

Στο πλαίσιο αυτής, οι κατασκηνωτές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά που προφέρονται από το μουσείο. Κι ακόμη, έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τρόπο διαδραστικό και πρωτότυπο με τον πολιτισμό και την ιστορία της πόλης μας.

Μέσα από την κοινή δράση του Αρχαιολογικού Μουσείου και των Ημερήσιων Παιδικών Κατασκηνώσεων, τα παιδιά συνδυάζουν την γνώση με την ψυχαγωγία, κάτι που αποτελεί βασική προτεραιότητα στη φιλοσοφία των κατασκηνώσεων. Δηλαδή,  σκοπός του εκπαιδευτικού έργου είναι η αναψυχή και η διασκέδαση με την απόκτηση παράλληλα χρήσιμων πνευματικών εργαλείων και δεξιοτήτων για την ευτυχία του παιδιού.

Στην δράση της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023, παρών ήταν και ο βοηθός Δημάρχου, Γιώργος Μαγιάκης - υπεύθυνος για τα εκπαιδευτικά προγράμματα των Κατασκηνώσεων.

Από την πλευρά του Μουσείου, τα προγράμματα συντονίζουν η Γεωργία Μανωλοπούλου και η Λίνα Κουτσομπελίτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture