Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Ο θρυλικός Νόβακ Τζόκοβιτς διέλυσε τον Σίνερ και προκρίθηκε στον τελικό του Wimbledon

Ο θρυλικός Νόβακ Τζόκοβιτς διέλυσε τον Σ...

Θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Αλκαράθ – Μεντβέντεφ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έχει αντίπαλο στο Wimbledon και φρόντισε να το αποδείξει και στον ημιτελικό με τον ταλαντούχο Γιανίκ Σίνερ.

Δίχως να χρειαστεί να ιδρώσει ιδιαίτερα, ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου επικράτησε του Ιταλού με 3-0 σετ και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα κυνηγήσει τον 24ο Grand Slam τίτλο του.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι το απόλυτο φαβορί και για την κατάκτηση του Wimbledon, διαλύοντας όποιον αντίπαλο βρίσκεται μπροστά του.

 Ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας επικράτησε άνετα του Γιανίκ Σίνερ με 3-0 σετ και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Αλκαράθ – Μεντβέντεφ.

Αυτή θα είναι η ένατη παρουσία του Τζόκοβιτς στον τελικό του Wimbledon οπού μετρά επτά τίτλους. Την Κυριακή ο ο Σέρβος θα διεκδικήσει τον όγδοο τίτλο του φτάνοντας έτσι τον Ρότζερ Φέντερερ.

Δίχως να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση, ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε το πρώτο σετ κόντρα στον Γιανίκ Σίνερ με 6-3 και το δεύτερο με 6-4.

Στο τρίτο σετ, ο Ιταλός τενίστας κατάφερε να κρατήσει το σερβίς του και να το διεκδικεί στο τάι μπρέικ. Ωστόσο και εκεί, ο Νόλε ήταν ανώτερος, κάνοντας το 3-0.

Διαβάστε στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports