Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δανάη Μπάρκα: Το χυδαίο μήνυμα που δέχτηκε και η αποστομωτική απάντηση

Δανάη Μπάρκα: Το χυδαίο μήνυμα που δέχτη...

Το χυδαίο σχόλιο

Μήνυμα με χοντροφοβικό σχόλιο δέχτηκε η Δανάη Μπάρκα, το οποίο μοιράστηκε με τους followers της, όπως επίσης και την αποστομωτική απάντηση που έδωσε.

Το συγκεκριμένο μήνυμα το έστειλε ένα άτομο στον προσωπικό λογαριασμό της παρουσιάστριας, προσβάλλοντας την και κάνοντας της body shaming.

Πρόκειται για μήνυμα που έστειλε κάποια, στο οποίο μεταξύ άλλων έγραψε στη Δανάη Μπάρκα πως είναι «κρίμα που δεν έμοιασε» στη μητέρα της, τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Αφού εκθείασε τη μητέρα της παρουσιάστριας, η συγκεκριμένη έγραψε: «Στην προσπάθειά σου να δείξεις ότι είσαι ακομπλεξάριστη, καταντάς πέρα από περίγελος ένα από τα πιο αξιολύπητα άτομα που μπορεί κανείς να συναντήσει. Είσαι γεμάτη πληγές και κόμπλεξ. Απευθύνσου σε έναν ψυχίατρο και στη συνέχεια σε έναν διαιτολόγο. Πας να μας πλασάρεις τώρα τα ξύγκια φυσιολογικό και όμορφο».

Η αποστομωτική απάντηση
Η Δανάη Μπάρκα επέλεξε να απαντήσει στην αποστολέα του μηνύματος με έξι λέξεις. «Ευτυχώς τουλάχιστον αγαπάτε τη μαμά μου», της έγραψε, αλλά σχολίασε περισσότερα ανεβάζοντας σε story τον συγκεκριμένο διάλογο.

«Είσαι μια γλυκύτατη ύπαρξη με ευαισθησία και ενσυναίσθηση. Ναι, εγώ θέλω ψυχολόγο επειδή αγαπάω εμένα… εσύ δεν θες καθόλου που στέλνεις σε ανθρώπους εμετικά μηνύματα. Είσαι υγιής, αγαπάς τον εαυτό σου και τους γύρω σου και είσαι χρήσιμη στην κοινωνία γιατί απενοχοποιείς ανθρώπους και καταστάσεις. Ευχαριστούμε για το έργο σου στην ανθρωπότητα», έγραψε η παρουσιάστρια, απευθυνόμενη στη γυναίκα που της έστειλε το μήνυμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight