Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Μέσι: "Ήμουν τυχερός που πήγα στην Μπαρτσελόνα και ξέχασα πόσο άσχημα περνούσαμε στην εθνική Αργεντινής"

Μέσι: "Ήμουν τυχερός που πήγα στην ...

Έτοιμος για τη νέα πρόκληση στο Μαϊάμι

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε στη δημόσια τηλεόραση της Αργεντινής λίγες ημέρες πριν παρουσιαστεί από την Ίντερ Μαϊάμι κι έκανε έναν γενικότερο απολογισμό της καριέρας του.
Ο Αργεντινός σταρ αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες του εκείνους που του στάθηκαν τις περιόδους που δεχόταν έντονη κριτική, αναφέρθηκε στις δύσκολες εποχές που έζησε με την "αλμπισελέστε" και το πώς η Μπαρτσελόνα τον βοήθησε.

"Στην Αργεντινή υπήρχε πολλή κριτική, φρικαλεότητες, κάτι περισσότερο από κριτική. Γινόταν λόγος για εξωαγωνιστικά πράγματα που ήδη ξεπέρασαν τα όρια της ασέβειας. Δεν ήταν καλό. Από την άλλη, ήξερα ότι η οικογένειά μου, δεν το έδειχνε, αλλά υπέφερε. Ήταν στη χώρα και τα ζούσαν όλα αυτά. Δεν έκλαψα, αλλά υπέφερα πολύ.

Είχα πολύ δύσκολες στιγμές, αλλά ποτέ δεν αμφισβήτησα ούτε σκέφτηκα… ναι, κάποια στιγμή ναι. Αλλά πριν από αυτό, πάντα ήθελα να καταφέρω κάτι με την εθνική ομάδα και είχα στο μυαλό μου ότι θα το πετύχω. Και αν δεν ήταν έτσι, έπρεπε να προσπαθήσω. Αν και είχα κερδίσει τα πάντα σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο, αν δεν το είχα κάνει με την εθνική ήταν σαν να μου έλειπε κάτι.

Όλα εξαρτώνται από τον Θεό, τι θέλει, αποφασίζει τις στιγμές, πάντα το ένιωθα. Ό,τι συμβαίνει, συμβαίνει για κάποιον λόγο. Πάντα τον ρωτάω και τον ευχαριστώ για όλα όσα μου έδωσε σε αθλητικό και οικογενειακό επίπεδο", είπε ο Αργεντινός και αναφέρθηκε στο πότε θα αποσυρθεί από την εθνική.

"Ειλικρινά, δεν ξέρω μέχρι πότε. Νομίζω ότι θα συμβεί όταν πρέπει να συμβεί. Αφού πετύχαμε τα πάντα, το μόνο που μένει είναι να το απολαύσεις. Ο Θεός θα πει πότε θα είναι εκείνη η στιγμή.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports