Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στα Σύβοτα ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Λορέντζο Φερτίτα

Στα Σύβοτα ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχ...

Ο Λορέντζο Φερτιτα είναι πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της UFC και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Λορέντζο Φερτίτα αποφάσισε να περάσει τις διακοπές του στην Ελλάδα, με τα δύο του σούπερ  Yacht, το Lonian και το Hodor.

Αυτή τη στιγμή, τα δύο σκάφη βρίσκονται αγκυροβολημένα λίγα ναυτικά μίλια μακριά από την παραλία  Μπέλα Βράκα και το Νησί Μουρτεμένο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας.

Το γιοτ Hodor λειτουργεί ως υποστηρικτικό σκάφος του Lonian, μεταφέροντας ένα ελικόπτερο στο κατάστρωμα και ένα πολυτελές SUV στο γκαράζ, τζετ σκι, και άλλα παιχνίδια θαλάσσης. Αυτά τα γρήγορα σκάφη εξυπηρετούν τις ανάγκες του δισεκατομμυριούχου και των επισκεπτών του.

 Ο Λορέντζο Φερτιτα είναι πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της UFC και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Το γιοτ Lonian είναι ένα πολυτελές σκάφος μήκους 87 μέτρων, κατασκευασμένο από τη Feadship και παραδόθηκε το 2018. Η σχεδίαση του έγινε από την Sinot Exclusive Yacht Design και το εσωτερικό φιλοξενεί τις λεπτομέρειες που έχουν σχεδιάσει οι επαγγελματίες Richard Hallberg.

Το Lonian μπορεί να φιλοξενήσει έως και 12 άτομα και έχει πλήρωμα 27 ατόμων. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν μια μεγάλη πισίνα, εγκαταστάσεις προσγείωσης ελικοπτέρων και ένα ειδικό γκαράζ. Η εκτιμώμενη αξία του Lonian είναι περίπου 160 εκατομμύρια δολάρια.

Οι παραλίες των Συβότων έχουν γίνει επίκεντρο προσοχής καθώς τα δύο πολυτελή σκάφη του Λορέντζο Φερτίτα προσελκύουν τα βλέμματα όλων των λουόμενών και των τουριστών.

Στα Σύβοτα Θεσπρωτίας το θέμα συζήτησης είναι για το ποια μέρη θα επισκεφτεί ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος και όλοι θέλουν να των γνωρίσουν από κοντά να του σφίξουν το χέρι που επέλεξε την περιοχή για διακοπές.

Το σούπερ γιοτ Lonian αποτελεί ένα από τα κορυφαία πολυτελή σκάφη στον κόσμο, συνδυάζοντας καινοτομία στον σχεδιασμό και υψηλή τεχνολογία κατασκευής. Αυτό το εντυπωσιακό σκάφος είναι μια επιλογή για αυτούς που αναζητούν απόλυτη πολυτέλεια και άνεση στις θάλασσες του κόσμου.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight