Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Πάτρα: Γέμισε το Δημοτικό Θερινό θέατρο η παράσταση "Παραμύθι χωρίς όνομα" της Κάρμεν Ρουγγέρη

Πάτρα: Γέμισε το Δημοτικό Θερινό θέατρο ...

Η παράσταση δόθηκε το βράδυ της Δευτέρας 10/7/2023 στο πλαίσιο του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας του Δήμου

H θεατρική παράσταση «Παραμύθι χωρίς όνομα» από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα, σε σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη και της Χριστίνας Κουλουμπή φιλοξενήθηκε στο πλαίσιο της ενότητας των θεατρικών παραστάσεων του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας, το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιουλίου 2023 στο Δημοτικό Θερινό Θέατρο της οδού Ρίτσου πλάι στο Παμπελοποννησιακό.

Το θεατρόφιλο κοινό της πόλης γέμισε το ανοιχτό θέατρο και απόλαυσε ένα έντεχνο, διαχρονικό παραμύθι, όπου η πατρίδα και τα δεινά της αποτυπώθηκαν με έναν εύληπτο και μαγικό τρόπο επί σκηνής. Ένα έργο με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πλοκή, που  διασκέδασε παιδιά και μεγάλους, αλλά συγχρόνως δίδαξε με έμμεσο τρόπο, καθώς «μίλησε» για τις αξίες της εργασίας, της δικαιοσύνης, της προσπάθειας, της ανδρείας, της συλλογικότητας σε αντίθεση με την τεμπελιά, την αδικία, την παραίτηση, τη δειλία και τον ατομισμό. Η παράσταση ανέβηκε σε σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη-Χριστίνας Κουλουμπή και σε κείμενα – αφήγηση της Κάρμεν Ρουγγέρη, την οποία και χειροκρότησε θερμά το κοινό.

Έπαιξαν οι ηθοποιοί Χριστίνα Κουλουμπή, Ελένη Ζιώγα, Γιάννης Νικολάου, Μελίνα Σπετσιέρη, Νεκτάριος Φαρμάκης, Κατερίνα Γεωργάκη.

Σκηνικά-κοστούμια: Χριστίνα Κουλουμπή, Κίνηση-χορογραφίες-φωτισμοί: Πέτρος Γάλλιας, Μουσική σύνθεση-ενορχήστρωση, Video Art: Αντώνης Δελαπόρτας, Στίχοι – επιλογή τραγουδιών: Ανδρέας Κουλουμπής, Βοηθός Σκηνοθέτη: Γιάννης Τσουρουνάκης.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture