Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αναστολή πλειστηριασμού λαϊκής κατοικίας συμπολίτη οικοδόμου μετά από παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου

Πάτρα: Αναστολή πλειστηριασμού λαϊκής κα...

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας καλεί κάθε οφειλέτη που βρίσκεται σε αυτή την θέση ή νιώθει ότι θα έρθει σε αυτή τη θέση, να επικοινωνήσει μαζί του

Με ανακοίνωση της, η διοίκηση του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Πάτρας γνωστοποιεί πως έπειτα από ενέργειες που έγιναν από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, επιτεύχθηκε αναστολή πλειστηριασμού πρώτης εργατικής – λαϊκής κατοικίας στην πόλη μας.

Όπως τονίζει η ανακοίνωση, ο συνάδελφος που ανήκει στον κλάδο των οικοδόμων και θα του πλειστηριαζόταν το σπίτι σε συμβολαιογράφο της Πάτρας την Παρασκευή 7 Ιουλίου, ήρθε άμεσα σε επαφή με το Εργατικό Κέντρο και έπειτα από ενέργειες της Διοίκησης πετύχαμε αναστολή του πλειστηριασμού και έναρξη διαδικασίας ρύθμισης του δανείου.

Η επίθεση στα λαϊκά νοικοκυριά με πιέσεις, εκβιασμούς, παράλογες και προκλητικές απαιτήσεις των κορακιών από τράπεζες και funds  συνεχίζεται και θα ενταθεί το επόμενο διάστημα.

"Έχουν ξεσαλώσει οι διαχειριστές κόκκινων δανείων με το νομοθετικό πλαίσιο που νομιμοποιεί τη ληστεία και την τοκογλυφία και στιχοποιοί τους οφειλέτες και το οργανωμένο κίνημα ως κοινούς εγκληματίες", συνεχίζει η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας προσθέτοντας πως "αυτή η αθλιότητα θα τσακιστεί από τον αγώνα του λαού".

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας καλεί κάθε οφειλέτη που βρίσκεται σε αυτή την θέση ή νιώθει ότι θα έρθει σε αυτή τη θέση, να επικοινωνήσει με το Εργατικό Κέντρο στα τηλέφωνα 2610.226.300-6980303333.

Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις