Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χαμός σε πτήση για Αθήνα- Επιβάτης με το Κοράνι στο χέρι απειλούσε πως θα ανατινάξει το αεροπλάνο- ΒΙΝΤΕΟ

φωτο αρχείου pixabay

φωτο αρχείου pixabay

Επιβάτης συμπεριφερόταν άσχημα, ούρλιαζε και έφτυνε

Αναστάτωση επικράτησε νωρίτερα σε πτήση που απογειώθηκε από το Παρίσι, με προορισμό το Ελευθέριος Βενιζέλος.

Σύμφρωνα με πληροφορίες, ένας εκ των επιβατών συμπεριφερόταν παράξενα. Την ώρα που έμπαινε στο αεροπλάνο τραγουδούσε αλλά και φώναζε. Στη συνέχεια άρχισε να φτύνει τους υπόλοιπους επιβάτες της πτήσης και ούρλιαζε.

Μάλιστα για λόγους ασφαλείας, το πλήρωμα δεν σέρβιρε φαγητό, για την πιθανότητα να  κάνει χρήση των μαχαιροπίρουνων, τα οποία ούτως ή άλλως είναι πλαστικά, ενώ οι επιβάτες που καθόταν κοντά του μεταφέρθηκαν στην πρώτη θέση και στις θέσεις των αεροσυνοδών, αφού χτυπούσε τα καθίσματα τους.

Ο επιβάτης, κάποια στιγμή εμφάνισε το κοράνι και άρχισε να φωνάζει πως θα ανατινάξει το αεροπλάνο και ότι θα τους τιμωρήσει όλους ο Αλλάχ.

Ο πιλότος και το πλήρωμα και ο επικεφαλής των ιπτάμενων συνοδών, όπως φαίνεται στο βίντεο, αντιμετώπισαν άψογα και με επαγγελματισμό το περιστατικό, ενώ ενημερώθηκε ο πύργος ελέγχου του Ελ. Βενιζέλος.

Η πτήση να προσγειώθηκε κανονικά στην Αθήνα, δίχως να πάει σε κάποιον άλλο αερολιμένα, ενώ στο αεροδρόμιο ο επιβάτης προσήχθη από την αστυνομία.

Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία, ο επαγγελματισμός των μελών του πληρώματος ήταν αυτός που συνέβαλε στο να μην δημιουργηθεί πανικός και να κυλήσουν τελικά ομαλά στην πτήση, μέχρι τον τελικό της προορισμό.

 

πηγή flashnews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις