Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λέσβος: Καταγγελία ότι γυναίκα πέθανε περιμένοντας ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Λέσβος: Καταγγελία ότι γυναίκα πέθανε πε...

Στην παραλία Γαβαθά

Η Κομματική Οργάνωση Βάσης Υγείας Λέσβου του ΚΚΕ καταγγέλλει  ότι άλλη μια γυναίκα πέθανε περιμένοντας  ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αυτήν τη φορά στην παραλία Γαβαθά.

 «Από καιρό επισημαίνουμε την ανάγκη κάλυψης ΟΛΩΝ των βαρδιών με μόνιμους, εκπαιδευμένους διασώστες ΟΧΙ ΜΟΝΟ στα υπάρχοντα σημεία- σταθμούς του ΕΚΑΒ και τα ΚΥ αλλά και δημιουργία ή και επαναλειτουργία των Κέντρων εφημέρευσης με νοσηλευτές, γιατρούς, διασώστες σε απομακρυσμένα σημεία όπως Ερεσό, Μόλυβο, Μανταμάδο (μέχρι τη λειτουργία του ΚΥ)», τονίζει η Κομματική Οργάνωση Βάσης Υγείας Λέσβου του ΚΚΕ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΚΟΒ: 

Μια γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της να περιμένει στην παραλία του Γαβαθά το ασθενοφόρο που ερχόταν από Καλλονή!!! και απλώς να διαπιστώνεται ο θάνατός της όταν έφτασε στο ΚΥ Αντισσας. Παράλληλα άλλα δύο επείγοντα περιστατικά στην περιοχή του ΚΥ Άντισσας χρειαζόταν διακομιδή. Αλλά το ΚΥ ήταν ακάλυπτο καθώς δεν επαρκούν οι οδηγοί για να καλυφθούν οι βάρδιες!!!

Από καιρό επισημαίνουμε την ανάγκη κάλυψης ΟΛΩΝ των βαρδιών με μόνιμους, εκπαιδευμένους διασώστες ΟΧΙ ΜΟΝΟ στα υπάρχοντα σημεία- σταθμούς του ΕΚΑΒ και τα ΚΥ αλλά και δημιουργία ή και επαναλειτουργία των Κέντρων εφημέρευσης με νοσηλευτές, γιατρούς, διασώστες σε απομακρυσμένα σημεία όπως Ερεσό, Μόλυβο, Μανταμάδο (μέχρι τη λειτουργία του ΚΥ).

Καταγγέλλουμε την πολιτική της κυβέρνησης που είναι συνέχεια της πολιτικής που ακολούθησαν και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις που αντιμετωπίζουν τα ζητήματα υγείας του λαού μας σαν κόστος όφελος . Είναι επικίνδυνοι οι χειρισμοί της κυβέρνησης, που προσπαθεί με μπαλώματα από στρατό και πυροσβεστική να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες για επείγουσα διακομιδή των ασθενών.

Απαιτούμε άμεση κάλυψη ΟΛΩΝ των αναγκών με ΜΟΝΙΜΟΥΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ διασώστες, νοσηλευτές, και γιατρούς.

Δεν θα ανεχτούμε άλλο θάνατο.

Εμείς επιλέγουμε τη ζωή και για αυτή θα παλέψουμε μέσα από τα σωματεία μας, τις επιτροπές αγώνα.

Το ΚΚΕ ήταν και θα είναι μπροστά σ΄αυτό τον αγώνα.

ΚΟΒ ΥΓΕΙΑΣ ΛΕΣΒΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις