Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δήμος Ερυμάνθου: Πρόβλημα με τα γέρικα πλατάνια στην Πλατανόβρυση

Δήμος Ερυμάνθου: Πρόβλημα με τα γέρικα π...

Πριν από 20 μέρες έσπασαν κλαδιά που κλήθηκε να απομακρύνει η Πυροσβετική Υπηρεσία και είναι θαύμα που δεν χτύπησε κάποιος κάτοικος

Καταγγελία για σοβαρό πρόβλημα με τα γέρικα πλατάνια στην πλατεία του γραφικού οικισμού Πλατανόβρυση που βρίσκεται σ’ ένα καταπράσινο σημείο έξω από την Πάτρα, πριν την Χαλανδρίτσα και ανήκει στο Δήμο Ερυμάνθου.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε από κάτοικο της περιοχής στο thebest.gr, πριν από περίπου 20 μέρες έσπασαν και έπεσαν μεγάλα κλαδιά από τα πλατάνια και είναι ευτύχημα πως δεν υπήρχε κάποιος κάτοικος εκείνη τη στιγμή στο σημείο και δεν προκλήθηκε τραυματισμός.

Για το θέμα, όπως μας είπε ο καταγγέλλων, έχει ενημερωθεί το Δασαρχείο που έχει κάνει και έλεγχο ενώ την ημέρα του συμβάντος ειδοποιήθηκε και ήρθε η Πυροσβετική Υπηρεσία που έκοψε & απομάκρυνε τα σπασμένα κλαδιά.

Η Πλατανόβρυση είναι ένας γραφικός οικισμός με πολλούς μόνιμους κατοίκους, τουλάχιστον 200, που τους θερινούς μήνες μιας και βρίσκεται σε καταπράσινο, ορεινό σημείο, αυξάνονται με τους παραθεριστές.

Ο κάτοικος που μας ενημέρωσε για το συμβάν, μας περιέγραψε την κατάσταση λέγοντας ως είναι ανάγκη να επιμεληθεί του θέματος των πλατανιών στο χωριό Πλατανόβρυση, ο Δήμος Ερυμάνθου.

Πρόκειται για τουλάχιστον 2-3 δένδρα που είναι πολλών χρόνων και όπως είναι φυσικό, χρειάζονται την κατάλληλη περιποίηση ώστε να μην καταστούν επικίνδυνα για τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις